Hasznos írások műanyag ablakról

Hogyan válasszunk, ha a költségvetésünkben fontos tétel a műanyag ablak ár?

2018.12.02. Hogyan válasszunk, ha a költségvetésünkben fontos tétel a műanyag ablak ár?

Lakásfelújításnál és házépítésnél is hatalmas tétel tud lenni a műanyag ablak ár. Nézzük meg Cégünknél - a Tisza Ajtó Kft-nél - a legjobb áron kapható termékeket! Miért is éri meg Önnek? Segítünk a választásban, bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak a Debrecenben vagy Budapesten található bemutatótermeinkben dolgozó kollégáink!

tovább

Jobb félni, mint megijedni? Az ablakcsere folyamata

2018.11.25. Jobb félni, mint megijedni? Az ablakcsere folyamata

A vásárlók egyik legnagyobb problémája általában az, amikor műanyag ablak beszerzésén gondolkoznak, hogy vajon mekkora kárt, felfordulást fog okozni annak beépítése otthonukba. Azonban erről a folyamatról sok téves információ és rémhír terjeng. Célunk az, hogy tisztázza és megmutassa: mivel is jár egy ablakcsere?

tovább

Műanyag nyílászáró Debrecen vonzáskörzetében

2018.04.29. Műanyag nyílászáró Debrecen vonzáskörzetében

Igen sokféle információt lehet hallani az ablakokról, a minőségüktől kezdve a benne lévő üvegekig. Az biztos, hogy sikerült napjainkban eljutni addig, hogy a műanyag nyílászáró, Debrecenben a lehető legjobb áron álljon a vásárlók szolgálatára. Rendkívül népszerű is lett, hiszen számtalan előnye van, többek közt stílusos, sosem fog elvetemedni, strapabíró, emellett pedig vízálló és remek hőszigetelő is.

tovább

Itt a tavasz, itt az ablakcsere ideje!

2018.04.22. Itt a tavasz, itt az ablakcsere ideje!

Nézzen ki! Ha épp nem az éjszaka közepén olvassa ezt, lázas kutatása közben, amit az ablakcsere témakör pontosabb ismeretének vágya idézett elő, akkor valószínűleg hatalmas napsütés fogadja, a fülét madárszó tölti be, a levegőben pedig virágpor édeskés illata terjeng. Bizony eljött a tavasz, ez pedig a nyílászárók világában is sokat jelent: itt az ideje, hogy kicseréljük a régi nyílászárókat.

tovább

Az új trend: a 3 rétegű ablak

2018.04.15. Az új trend: a 3 rétegű ablak

Egy ideje a nyílászáró gyártásával foglalkozó cégek új terméket dobtak a piacra. Az eddigi két réteg üveg helyett hármat építettek a keretbe. A cél a hatékonyabb hő- és hangszigetelés, mivel így a hangnak is több réteg üvegen kell áthatolnia, illetve a három réteg közé már két, egymástól független nemesgázréteg kerülhet, így a hőszigetelés terén is jelentős javulás tapasztalható.

tovább

Miért számítanak jónak a műanyag ablakok árai?

2018.04.08. Miért számítanak jónak a műanyag ablakok árai?

A műanyag ablakok árai a jó minőségű fa nyílászárókhoz képest sokkal alacsonyabbak. Ennek oka, hogy a gyártási folyamata letisztult, így sokkal gyorsabban és kevesebb energia belefektetésével készülnek el. A fa termékeknél ráadásul több a lehetséges hiba, mint a műanyagnál, emiatt az előállításánál több figyelmet kell fordítani a technológiára.

tovább

Semmi sem tökéletes, (szinte) csak a műanyag ablakok

2018.04.01. Semmi sem tökéletes, (szinte) csak a műanyag ablakok

Manapság, akinek nyílászáróra van szüksége, egyből rátalál a műanyagra. Ez a rendkívül sokszínű anyag könnyedén uralja a piacot, ami nem meglepő. Bár vannak, akik még mindig szkeptikusak, egyre nő azok száma, akik ezzel küzdenek az időjárás viszontagságai ellen lakásukban. Ma megpróbáljuk eloszlatni a kételyeket, és megmutatni, mi is az oka a műanyag ablakok térnyerésének.

tovább

Az egyre népszerűbb amerikai ablak

2018.03.25. Az egyre népszerűbb amerikai ablak

A hollywoodi filmekben mindig egészen másféle nyílászárókat látunk. Ezek felfelé nyílnak, így igen helytakarékosak, mely sokak számára fontos tényező. Európában ritkábban használják őket, de természetesen megvan rájuk a kereslet országunkban is. Ebben az írásban segítünk megtalálni az önnek megfelelő formát.

tovább

Az ablakcsere és a kerékcsere

2018.03.18. Az ablakcsere és a kerékcsere

Amikor elérkezik a tél vagy utána a tavasz, az autótulajdonosok felelősségteljesebben gondolkodó részének fejében felvillan a figyelmeztető lámpa, hogy ideje kicserélni a kereket az új évszaknak megfelelő abroncsokra. Sajnos még napjainkban is vannak azonban olyanok, akik nem törődnek a téli gumi fontosságával, és mínusz fokokban, hóban vagy latyakban is nyári gumival járnak, veszélybe sodorva magukat és környezetüket is.

tovább

Mikor túl kedvező egy műanyag ablak árlista?

2018.03.11. Mikor túl kedvező egy műanyag ablak árlista?

Felújítaná a házát? Úgy érzi, ideje lecserélni a régi nyílászárókat? Általában rémülten várja a téli fűtésszámla érkezését, mert tudja, hogy jobb szigetelésre lenne szüksége? Csupa jót hallott a műanyag ablakokról, de még nem talált olyan céget, ami megfelelő áron kínálta volna őket? Esetleg feltette már magának a kérdést, amelyet a címben olvasott, és nem kapott kielégítő választ? Talán túl kedvezőnek tűnt a műanyag ablak árlista?

tovább