Hasznos írások műanyag ablakról

Egy nagyon jó megoldás: ablakcsere akció

2017.06.25. Egy nagyon jó megoldás: ablakcsere akció

Mire is nagyon jó megoldás? Az otthonunk fűtésköltségeinek a csökkentésére!

tovább

Fókuszban a panel ablakcsere

2017.06.18. Fókuszban a panel ablakcsere

Lakásainkat sajnos néha nem tudjuk úgy alakítani, ahogy szeretnénk. Nem árthatunk a falaknak, és nem is építhetünk hozzá. Vannak azonban olyan dolgok, amiket kicserélhetünk.

tovább

Kitekintés a nagyvilágra: amerikai tolóablak

2017.06.11. Kitekintés a nagyvilágra: amerikai tolóablak

Európában elvétve találkozni azzal a megoldással, amelyet előszeretettel alkalmaznak az óceán túlpartján a családi házakban. Ez nem más, mint az amerikai tolóablak.

tovább

Miért népszerű a műanyag ablak?

2017.06.04. Miért népszerű a műanyag ablak?

Az élet manapság napi szinten kérdések tömkelegével bombáz minket, ahogy mi magunk is felteszünk párat. Emiatt meglepő, hogy néha a legegyszerűbbekre nem érkezik válasz. Ez főleg akkor frusztrálhat minket, ha a válasz nagyon érdekelne minket, a cikk címében megfogalmazott talány pedig egyre többször merül fel a nyílászárók és a felújítások, modernizálás korában. Ha önben is megfogalmazódott már ez a kérdés, ne menjen tovább! Most megkapja a választ.

tovább

Ablak csere egy nap alatt?

2017.05.25. Ablak csere egy nap alatt?

Ez a kérdés sokakban felmerülhet, hiszen a várost járva sokszor feltűnhet az embernek, hogy egy-egy épületen változott valami, és csak később ébred rá, hogy miben is. Az ablak csere elkészülhet egy nap alatt is, de ez függ attól, hogy hol és milyen méretű nyílászáróval tervezzük elvégezni.

tovább

Kömmerling ablak – hagyomány és minőség

2017.05.21. Kömmerling ablak – hagyomány és minőség

A mai világban napról napra bukkannak fel új cégek, melyek próbálják magukhoz csábítani a vásárlókat. Ez egy részüknek sikerül, ők fennmaradnak, tovább folytatják tevékenységüket, míg azoknak, amelyeknek nem sikerül kiépíteni a megfelelő ügyfélkört, nem marad más hátra, mint lehúzni a rolót, és valami új tevékenységbe kezdeni. Emellett a régi, patinás cégek sem ülhetnek karba tett kézzel a babérjaikon.

tovább

Egy szelet a műanyag nyílászárók világából

2017.05.14. Egy szelet a műanyag nyílászárók világából

Sokan mind a mai napig úgy gondolják, hogy egyféle ablak van, az egyes típusok közt nincs semmilyen különbség, mindössze arra jók, hogy ki lehessen látni rajtuk vagy éppen kizárjuk a kellemetlen zajokat. Éppen ezért okoz mindenkinek meglepetést mikor kiderül egy-egy vásárlás során, hogy az egyes fajták között, igenis hatalmas különbségek rejtőznek.

tovább

Műanyag ablak - ha fontos a jó szigetelés!

2017.05.07. Műanyag ablak - ha fontos a jó szigetelés!

Ha spórolni szeretnénk a fűtésen, az egyik legjobb megoldás erre, ha kicseréljük a ház nyílászáróit. Napjainkban többféle megoldás is megtalálható a piacon, azonban a legjobb ezek közül, amely árban és minőségben is elérhető, az a műanyag ablak.

tovább

A műanyag nyílászáró használata gazdasági előnyökkel jár

2016.03.30. A műanyag nyílászáró használata gazdasági előnyökkel jár

Kevés fontosabb dolog van az otthonunk kényelmének biztosításánál. Ezt meg tehetjük úgy is, hogy közben gazdaságosan éljünk házunkban, lakásunk. Egyik remek módja ennek a műanyag nyílászáró cseréje, beszerelése. Ezek a termékek ugyanis nem csak erős, tartós szerkezetek, de a kiváló hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően igen energiatakarékosak is.

tovább

A műanyag ablak beállítás szükséges lépés

2016.03.25. A műanyag ablak beállítás szükséges lépés

A műanyag ablakokra jellemző precizitás annak tulajdonítható, hogy a gyártóműhelyekben mindent alaposan beállítanak a nyílászárókon. Ezek a beállítások azonban a szállítás és tárolás során is elállítódhatnak. Így a műanyag ablak beállítás elengedhetetlen lépése a beépítésnek.

tovább