Hasznos írások műanyag ablakról

Az ablakcsere számtalan előnnyel rendelkezik

2016.03.19. Az ablakcsere számtalan előnnyel rendelkezik

A mai világban az energiatakarékosságnak igen nagy szerepe van. Egyrészt gazdasági okokból, másrészt pedig környezetvédelmi szempontból. A lakás hőszigetelése megtérülő befektetés, de ha elavultak a nyílászárók, akkor nem lesz elég hatékony. Ilyen esetekben az ablakcsere jelenthet megoldást a problémára.

tovább

Hogyan történik az ablakcsere a Tisza ajtó ablaknál?

2015.05.11. Hogyan történik az ablakcsere a Tisza ajtó ablaknál?

Miután felvette munkatársainkkal a kapcsolatot ablakcsere ügyben, egy helyszíni felmérésen, megbeszélésen ismertetni fogjuk Önnel a legfontosabb tudnivalókat. Ezt követően semmi dolga nem lesz, „dőljön hátra” a többit mi elvégezzük. Az ablakcsere folyamatát teljes egészében elvégezzük, teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

tovább

Műanyag ablak mint a műanyag nyílászáró család tagja

2015.05.10. Műanyag ablak mint a műanyag nyílászáró család tagja

Amikor a műanyag nyílászárók családról beszélünk akkor nem csupán a kézenfekvő hagyományos termékek: műanyag ajtó, műanyag ablak, műanyag erkélyajtó kerülnek szóba. Ettől jóval bővebb a paletta. Ide sorolandók a különböző kiegészítők széles választéka, a műanyag ablak mozgató vasalat rendszerek, tokszélesítők, különböző küszöbprofilok, kilincsek és fogantyúk. Osztók, különböző típusú üvegek, színes fóliák.

tovább

Budapest ajtó ablak kínálata a legnagyobb?

2015.05.03. Budapest ajtó ablak kínálata a legnagyobb?

Nagy szerencséje van, amennyiben Budapest ajtó ablak kínálatát készül felderíteni, esetleg vonzáskörzetében keres fel néhány szaküzletet, hiszen sok tekintetben a fővárosban a legszélesebb a lehetőségek tárháza, legyen szó ajtó ablak kínálatról vagy ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokról.

tovább

Ablakok választása otthonunkba: melyik a legjobb választás?

2015.04.28. Ablakok választása otthonunkba: melyik a legjobb választás?

Otthonunk berendezésekor ösztönösen nagy gondot fordítunk a bútorok, a kiegészítők kiválasztására, a stílus, a színek és formák összhatására. Először talán nem is gondolnánk, de az ablakok is nagymértékben meghatározzák a lakás arculatát. Ezért aztán érdemes figyelmet szentelni a homlokzati nyílászáróinkra is.

tovább

Teraszajtó típusok és teraszajtó árak

2015.04.21. Teraszajtó típusok és teraszajtó árak

Mint minden egyéb ajtótípus, a teraszajtók is különféle változatokban rendelhetőek, az egyéni elképzelésekhez mérten. Attól függően, hogy milyen anyagból készül, milyen a nyitás módja, hogy mekkora a mérete és ebből mennyi üvegezett, hány rétegű üveggel szerelt, hogy hogyan van szigetelve, milyen a színe? Ezek alapján a teraszajtó árak minden esetben másként alakulhatnak.

tovább

Műanyag ablak beépítése új falnyílásba

2015.04.21. Műanyag ablak beépítése új falnyílásba

A műanyag ablak beépítése szakértő kezeket kíván, így semmiképp sem érdemes otthon, házilag próbálkozni ezzel a kihívással. Ha precíz, esztétikus végeredményt szeretnénk, akkor mindenképp bízzuk szakemberre, aki pontosan betartja a beépítés egyes lépéseit. Ahol vásárolja a műanyag nyílászárót, ha van rá lehetőség az a cég végezze el a műanyag nyílászárók beépítését. ekkor elkerülhető az egymásra mutogatás ha bármi probléma adódna.

tovább

Műanyag erkélyajtó típusai, kialakításai

2015.03.17. Műanyag erkélyajtó típusai, kialakításai

Ugyanúgy, ahogy a beltéri ajtókat, a teraszajtókat is nagy körültekintéssel kell kiválasztanunk az otthonunkba. A színen, mintázaton kívül fontos az erkélyajtó anyaga így létezik műanyag erkélyajtó, alumínium erkélyajtó, fa erkélyajtó. Manapság minden téren egyre inkább a praktikusság válik mérvadóvá. Ezért a legtöbben már nem fából, hanem műanyagból készült nyílászárókat választanak.

tovább

Műanyag teraszajtó otthonunkban

2015.03.17. Műanyag teraszajtó otthonunkban

Mindennapjainkat áthatják a következő fogalmak: gazdaságosság, praktikusság, esztétikusság. Ha ennek a három kritériumnak megfelelő nyílászárót szeretne vásárolni, itt az ideje régi, elavult fa alapanyagú ajtóit, ablakait lecserélni. Ha szereti a tágas, világos tereket és otthona még akár terasszal is rendelkezik, érdemes elgondolkodni a műanyag teraszajtó beszépítésén.

tovább

Ablakcsere bontás nélkül

2015.03.04. Ablakcsere bontás nélkül

Az ablakcserének azon fajtája amikor a régi ablak tok szerkezetét benne hagyjuk a meglévő falazatban. Az új műanyag ablakot pedig beleépítjük a régi (megmaradt) tokszerkezetbe. Tudja meg mi az előnye és a hátránya az ablakcserének bontás nélkül, hogy is történik a tokba való beépítés során.

tovább