Mikor túl kedvező egy műanyag ablak árlista?

2018.03.11.

Mikor túl kedvező egy műanyag ablak árlista?

Felújítaná a házát? Úgy érzi, ideje lecserélni a régi nyílászárókat? Általában rémülten várja a téli fűtésszámla érkezését, mert tudja, hogy jobb szigetelésre lenne szüksége? Csupa jót hallott a műanyag ablakokról, de még nem talált olyan céget, ami megfelelő áron kínálta volna őket? Esetleg feltette már magának a kérdést, amelyet a címben olvasott, és nem kapott kielégítő választ? Talán túl kedvezőnek tűnt a műanyag ablak árlista?

Hogy mennyire hiteles egy műanyag ablak árlista, az több tényezőtől is függhet: van benne méretbeli kikötés? Legyártásra kerül e a termék, vagy már kész van? Súlyozva van e a beszerelés és a szállítás? Sokan nem gondolnak ezekre, pedig fontos szempontot alkotnak egy lista összeállításakor. A  méret például olyan módokon befolyásolhat, amit talán elsőre nem is gondolnánk, hiszen a nagyobb méret több anyagot jelent: a nyíló is, a tok is előre legyártott profilokból készül, de azok pénzbe kerülnek a gyártónak is.

Azonban a méretek nem csak ezt jelentik: a vastagság növelésével együtt nő tömítések, légkamrák és legtöbb esetben még az üveglapok száma is, a standardnak számító kettőről akár háromra emelkedve. Ez persze kompetensebb hőszigetelést jelent, bár nem minden esetben indokolt.

Egy másik szempont, ami sokat számít, a termék színe. Meglepő lehet, de már nem csak a fehér szín érhető el, némi felár fejében lehet akár fahatású is a termék. A változások csupán esztétikus jellegűek, de mindenképpen emelnek némileg a műanyag nyílászárók árain. Az egyszerű, egyszínű termék mindig olcsóbb lesz más stílust képviselő társainál.

Ha megbízható forrásból származó műanyag ablak árlista érdekli, kedvező árak várják a Tisza Ajtónál, Debrecen egyik legnépszerűbb, nyílászárókkal foglalkozó cégénél, ahol segítőkész munkatársak és ingyenes felmérés várja - Debrecen területén díjtalan, Budapesten jelképes összegbe kerül, ami végül jóváíródik a termék árában. A konkrét árakról érdeklődjön személyesen, vagy online árajánlatot kérve - ami alig öt percet vesz igénybe, és ingyenesen rendelkezésére áll.

vissza