• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Hasznos írások műanyag ablakról

A műanyag ablak beépítése

2019.02.24. A műanyag ablak beépítése

A lakásfelújítás során midig óriási hangsúlyt kap a nyílászárók cseréje. Miért is? Egy építkezésnél jóval a ház elkészülte előtt, még amikor csak a puszta téglafalak állnak, már sorra kerül a műanyag ablak beépítése, s utána jön csak a vakolás, színezés kívülről, belülről pedig a glettelés és festés, esetleg tapétázás. Menyivel egyszerűbb így, mint amikor ár egy kész, színezett falat kell megbontani a nyílászárók cseréjéhez.

tovább

Műanyag teraszajtó - egyszerűen tökéletes

2019.02.17. Műanyag teraszajtó - egyszerűen tökéletes

A műanyag nyílászárók sok lépést tettek előre az utóbbi évtizedekben. Ma már nemcsak tökéletesen strapabíró ajtókat és ablakokat gyárthatunk belőlük, hanem akár a terasz kijáratára is helyezhetjük. Ez egy rendkívül jól működő és praktikus megoldás több okból is, amiket a következőkben bemutatok.

tovább

Mennyi az éjszaka is fényes ablak Debrecen városában?

2019.02.10. Mennyi az éjszaka is fényes ablak Debrecen városában?

Amikor leszáll az éj, az egész világ egy teljesen új arcát mutatja. A város is besötétedik, a közvilágítás fényei rajzolnak fényköröket és fényfolyosókat a talajra. Az utca hangja lecsendesedik, megszűnik a forgalom, csak egy-két késői autó lámpája szakít világosságot a sötétségbe. Elnéptelenednek a járdák is, az emberek hazamennek otthonaikba, csupán egy-két késői kutyasétáltató jár a házak között. Mindenki a saját kis világába tér meg.

tovább

Egy nem mindennapi műanyag ablak akció

2019.02.03. Egy nem mindennapi műanyag ablak akció

A műanyag ablak akció egy remek lehetőség arra, hogy a szigeteléssel kapcsolatos költségeket ne hagyjuk az egekig emelkedni.

tovább

Mire jó a panel ablakcsere? Kérdezz-felelek!

2019.01.27. Mire jó a panel ablakcsere? Kérdezz-felelek!

Egy nyílászáróval sok gond lehet hosszú éve során. A régi fa termékek nem bírják örökké, és könnyen elvetemednek, aminek hála nem lehet őket rendesen becsukni. A régi festék is megrepedezik, és lekopik, ha nem vigyázunk rá. A végeredmény egy csúnya keret és egy állandóan szellőző lakás, amit senki sem szeret.

tovább

A tolóablak és amit érdemes tudni róla

2019.01.20. A tolóablak és amit érdemes tudni róla

Bárhonnan is nézzük, napjainkban olyan nyílászáró megrendelésére van lehetőségünk, amilyet csak szeretnénk. Lehet az a megszokott forma téglalap, vagy kör, de akár igazán extravagáns kialakításokra is van lehetőség. Habár a tolóablak nem feltétlenül számít annak, de mégis egy igen egyedi és irigylésre méltó darab, ami igazi éke lehet egy otthonnak. Mit érdemes tudni róla?

tovább

Műanyag erkélyajtó: Önnek is tökéletes!

2019.01.13. Műanyag erkélyajtó: Önnek is tökéletes!

Feltette már magának azt a kérdést, szüksége van e valami újra és modernre az életében? Sokan tesznek így mostanában, és nem lehet őket hibáztatni érte: a lehetőségek és a technológiák tömkelege miatt bárki rálelhet a számára legideálisabb darabra, minden vágyának tárgyára. Ilyen lehet a nyílászárópiacon a műanyag ablak, vagy a műanyag erkélyajtó, amely sok otthon falai közé vette be magát az elmúlt években. Nézzük meg miért!

tovább

Mi az a Kömmerling ablak?

2019.01.06. Mi az a Kömmerling ablak?

Ha mostanában mozgott olyan körökben, ahol sokáig téma volt a nyílászárók ipara és piaca, akkor talán nem most találkozik először ezzel a kifejezéssel, ami a legtöbb ilyen beszélgetés egyik sarokkövét alkotja, a Kömmerling ablak. Valószínűleg hallotta már, de azt is tudja mit takar, mit jelent? Ha érdekli a téma, engedje meg, hogy a következő pár bekezdésben beavassam a részletekbe!

tovább

Újévi köszöntő 2019

2018.12.30. Újévi köszöntő 2019

Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek!

tovább

Karácsonyi üdvözlet

2018.12.23. Karácsonyi üdvözlet

Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek!

tovább