Hasznos írások műanyag ablakról

Hol várhatnak ránk kedvező műanyag nyílászáró árak?

2017.11.12. Hol várhatnak ránk kedvező műanyag nyílászáró árak?

Felújítaná a házat? Úgy érzi, ideje lecserélni a régebbi ablakokat? Rendszeresen sokkolja a téli fűtésszámla, és tudja, hogy jobb szigetelésre lenne szüksége? Csupa jót hallott a műanyag ablakokról, de még nem talált olyan céget, ami megfelelő műanyag nyílászáró árakat tudott volna biztosítani? Esetleg feltette már magának a kérdést, amelyet a címben olvasott, és nem kapott kielégítő választ? Ez a néhány sor akkor önnek szól!

tovább

Kivitelezhető a színes műanyag ablak? A válasz meglepő lehet!

2017.11.09. Kivitelezhető a színes műanyag ablak? A válasz meglepő lehet!

Létezik egyáltalán színes műanyag ablak? Sokan teszik fel ezt a kérdést, amikor új nyílászáró vásárlását forgatják a fejükben, de nem egészen képesek megbékélni a legjobb lehetőséget jelentő műanyag nyílászárók köztudottan fehér színével. Talán Ön is ezért jött, kedves olvasó, így engedje meg, hogy eloszlassam a kételyeit: igenis, létezik ilyen termék, és elérhető az Ön számára is!

tovább

Az ablakcsere folyamata

2017.11.05. Az ablakcsere folyamata

Sokak rémálma az ablakcsere, mert attól tartanak, hogy a beszerelés a kelleténél tovább fog tartani. Pedig ez egyáltalán nem így van, szerencsére a mai technológiáknak köszönhetően, akár egy napon belül is birtokunkba kerülhet az általunk kiválasztott műanyag ablak.

tovább

A műanyag nyílászárók világa

2017.11.02. A műanyag nyílászárók világa

Manapság mindannyiunk számára egyértelműen jó döntés a modern műanyag nyílászárók használata. Legyen az kertes, vagy panelház, ez az eszköz a leggyakrabban előforduló típus saját kategóriájában. Az anyaguk rendkívül sokoldalú, és könnyen előállítható, melynek köszönhetően viszonylag olcsók is.

tovább

Kiválóan szigetel a műanyag erkélyajtó

2017.10.29. Kiválóan szigetel a műanyag erkélyajtó

Télen egyáltalán nem mindegy, hogy a nyílászárók mennyire képesek feltartóztatni az odakinti mínuszok ostromát. A fűtés súlyos terheket ró minden háztatásra ilyenkor, így rendkívül fontos, hogy gondoskodjunk a lehető legjobb hőszigetelésről. Manapság rengeteg információ áll rendelkezésünkre, amely segíthet a döntésben. Ezek pedig egyértelműen a műanyag erkélyajtó felsőbbrendűségét mutatják.

tovább

Hogyan zajlik a műanyag ablak beépítése?

2017.10.26. Hogyan zajlik a műanyag ablak beépítése?

Az elmúlt hónapok során sokan kerestek fel minket azzal, hogy úgy érzik eljött az idő a nyílászárócserére. Ilyenkor elsőként mindig tisztázzuk, hogy mire is gondolnak pontosan, hogy lehet ez egy beltéri ajtó vagy éppen egy műanyag ablak beépítése is. Ezt követően a válaszoktól függően szoktuk elmondani, hogy az egyes cserék milyen lépésekkel járnak és, hogy ilyenkor mit is kell tenni pontosan.

tovább

Átejthet minket egy műanyag ablak árlista?

2017.10.22. Átejthet minket egy műanyag ablak árlista?

A mai, modern információs anyatejen élő társadalmunkban minden amit csak keresünk, vagy keresni akarunk egyetlen karnyújtásra, pontosabban kattintásra van tőlünk. Azonban nem csak azokat találhatjuk meg egyszerűen, hanem mindenféle félrevezető, vagy hamis információt is. Ezek közül pedig egyik sem annyira fájdalmas, mint amikor a pénztárcánkkal szórakoznak, így fontos feltenni a kérdést: vajon átverhet minket egy műanyag ablak árlista?

tovább

Miért jó a műanyag ablak?

2017.10.19. Miért jó a műanyag ablak?

Az emberek szinte már azóta tisztában vannak a nyílászárók fogalmával, és hasznával, hogy a barlangokból átköltöztek a saját maguk építette házaikba. Ezen termékek voltak felelősek azért, hogy anélkül létezhessünk a környezetben, hogy kitennénk magunkat annak káros hatásainak:feladatuk, hogy megóvjanak minket a természet hatásaitól, az állatok támadásától, rovaroktól, hőhatásoktól, széltől, esőtől.

tovább

Az U érték: Régi fogalom új köntösben

2017.10.15. Az U érték: Régi fogalom új köntösben

Akár építkezünk, akár felújítunk, a 21. században már tudatosan figyelünk a környezetvédelemre és az energiafelhasználásra. Az építőipar mellett a nyílászárók is fejlődtek, így az elmúlt évtizedekben jelentősen javult hőátbocsájtási tényezőjük, azaz az U érték. Jelen esetben a javulás csökkenő számokat jelent. Nézzük meg, milyen innovációk segítették ezt a kedvező változást!

tovább

Milyen funkciókat érdemes a műanyag nyílászárók mellé rendelni?

2017.10.12. Milyen funkciókat érdemes a műanyag nyílászárók mellé rendelni?

Ha szóba kerülnek a műanyag nyílászárók, az első dolog, ami az eszünkbe juthat, az a hőszigetelő képessége. Ne engedje be télen a hideget, nyáron pedig a meleg levegőt. De ezen kívül vannak más tulajdonságai is, valamint, ha előrelátók vagyunk, számos olyan plusz dolgot tudunk mellé rendelni, amely megkönnyíti a későbbi életünket.

tovább