Hasznos írások műanyag ablakról

A jégvirágok megmutatják: itt az ablakcsere ideje!

2017.10.08. A jégvirágok megmutatják: itt az ablakcsere ideje!

Gyermekkorunk szép emlékei lehetnek a jégvirágok, amelyek télen képződtek az üvegen. Szép formák, elegáns, szinte festői alakzatok jutnak róla eszünkbe, szépérzékünknek imponálnak, de megjelenésünknek van egy nem ennyire pozitív vetülete is. Ablakaink így akarják elmondani nekünk, hogy ideje nyugalmazni, és leváltani őket.

tovább

Mire jó a bukó-nyíló ablak?

2017.10.05. Mire jó a bukó-nyíló ablak?

A manapság nagy népszerűségnek örvendő műanyag ablakok részben azért olyan hasznosak, mert többféleképpen nyithatók. Éppen ezért a legtöbb bukó-nyíló ablak, amit, ha úgy tartja kedvünk, akár egész nap nyitva hagyhatunk anélkül, hogy túl nagy huzat keletkezne. Nézzük meg mitől olyan praktikusak, és hogyan is működnek napjaink legismertebb nyílászárói!

tovább

Kérdezz-felelek: A műanyag ablak

2017.10.01. Kérdezz-felelek: A műanyag ablak

Napjaink legelterjedtebb nyílászárójáról van szó, ami kiérdemelte, hogy megbízzanak benne. Mit is tud egy műanyag ablak? A legfontosabb: nagyon jól tud szigetelni. Emellett könnyen lehet tisztítani, erős szerkezettel rendelkezik, és utólag nem kell lakkozni, mint a fából készült társaikat.

tovább

Miből áll össze a műanyag erkélyajtó ár?

2017.09.28. Miből áll össze a műanyag erkélyajtó ár?

A műanyag erkélyajtó ár, ahogy a többi nyílászáróé is, nagymértékben függ attól, hogy mekkora méretre van szükségünk a falnyílás lefedéséhez. Emellett érdemes minőségi terméket is választanunk, ha nem akarjuk, hogy veszteséges legyen ez a típusú vállalkozásunk, ugyanis nem csak az egyszeri költséget kell ilyenkor figyelembe vennünk, hanem a későbbi kiadásokat is, amely a fűtéssel, vagy a helyiség klimatizálásával jár.

tovább

Műanyag ablak akció! Átverés, vagy valóban jó lesz nekem?

2017.09.24. Műanyag ablak akció!  Átverés, vagy valóban jó lesz nekem?

Sok helyen hirdetik az ablakos cégek, hogy műanyag ablak akció, de nagyon a dolgok mögé kell nézni, mert sajnos előfordul az átverés vagy a silányabb minőség eladása is. Nézzünk erre néhány példát!

tovább

Passzívház ablak árak régen és ma

2017.09.21. Passzívház ablak árak régen és ma

Az elmúlt idők globális változásai miatt és annak köszönhetően, hogy az emberek egyre tudatosabban próbálnak és kezdenek el élni, megnőtt az igényük is arra, hogy a lakásukat is ennek megfelelően alakítsák ki. Ahogy a trendek, úgy a passzívház ablak árak is folyamatosan változnak, de egy dolog biztos, hogy nálunk mindig a lehető legjobb megoldást fogja megtalálni.

tovább

Műanyag ablak Budapest területén is, a Tisza Ajtó és Ablaktól

2017.09.17. Műanyag ablak Budapest területén is, a Tisza Ajtó és Ablaktól

A műanyag ablakok manapság bárhol elérhetők, könnyen előállíthatók, és minden tekintetben modern, tartós és olcsó megoldásnak számítanak a világ, és ezáltal Magyarország területén is. Hol máshol szerezhetnénk be ezeket, mint a fővárosban? Temérdek forgalmazó ajánlataival találkozhatunk nap, mint nap, de vajon mire kell odafigyelnünk?

tovább

A panel ablakcsere esetleges problémái

2017.09.14. A panel ablakcsere esetleges problémái

A panel ablakcsere esetében a leggyakoribb problémaforrás maga a lakóközösség. Az elöregedő tömbházak többnyire központi fűtéssel, rossz külső szigeteléssel, valamint elavult nyílászárókkal rendelkeznek. Az idős lakók általában közömbösek a háztömb felújításával kapcsolatban, azonban előfordul, hogy egyenesen ellenségesen viselkednek, ha szóba kerül ez a téma.

tovább

Akciós műanyag ablak: mire vigyázzunk?

2017.09.10. Akciós műanyag ablak: mire vigyázzunk?

Az akciós műanyag ablak elsőre ugyan jó vételnek tűnik, de először mindig tájékozódjunk! Sokan adnak ki kifogásolható termékeket a kezükből, ezért fontos, hogy megbízható helyről vásároljunk. A következőkben bemutatom, milyen leértékelt áruk jók, és melyek nem érik meg az árukat.

tovább

Sokoldalú és nagyszerű: a műanyag erkélyajtó

2017.09.07. Sokoldalú és nagyszerű: a műanyag erkélyajtó

A műanyag erkélyajtó manapság szinte kötelező egy rendes panelházban. Ennek sok oka van: egyrészt remekül szigetel, így kíméli a környezetet és gázfogyasztásunkat, tartós, és még jól is néz ki. Összességében rendkívül jó vétel, akár cserére szorul a régi, akár nem. Modern építésű házak emeleteire nincs is ennél jobb választás.

tovább