Hasznos írások műanyag ablakról

Minőségi standard: a Kömmerling ablak

2018.03.04. Minőségi standard: a Kömmerling ablak

Az emberek agya érdekes szerkezet: ez minden gondolkodásunk, ötletünk, meglátásunk és észrevételünk központja, sosem pihen igazán, naponta több millió műveletet végez el, a felével talán tisztában sem vagyunk. Nem csoda hát, hogy néhol az agyunk egyszerűsít a folyamaton: ha valamiről tudjuk, hogy megbízhatunk benne, az agyunk azt választja, egy nevet azonosítunk egy tipikus tulajdonsággal. Ez a márkahűség alapja.

tovább

Passzív ház ablak ár

2018.02.25. Passzív ház ablak ár

A 21. században, amikor a környezetvédelmi előírások és ezzel összhangban az építkezési előírások folyamatosan szigorodnak, az egész világon egyre nagyobb figyelem fordul a megújuló energia irányába. Természetesen vannak olyan országok, ahol az éghajlatnak vagy a gazdasági helyzetnek köszönhetően nem sok tennivaló akad, akár az építkezést, akár az energiával való takarékoskodást, vagy éppen pazarlást vesszük górcső alá.

tovább

Műanyag ablak Budapest szívében

2018.02.18. Műanyag ablak Budapest szívében

A debreceni kirendeltségünk mellett, más városokból is egyre több érdeklődő kérdést kaptunk, miszerint máshol is elérhetőek vagyunk-e, például a fővárosban? Minden ilyen kérdés után örömmel válaszolok, hogy Debrecen mellett, lehetősége van a vásárlásra, legyen az beltéri ajtó vagy műanyag ablak Budapest szívében. Alapvetően a szolgáltatás mindkét helyünkön azonos, mindössze néhány apró dologban tér el.

tovább

Műanyag nyílászárók árlista különbségei

2018.02.11. Műanyag nyílászárók árlista különbségei

Műanyag ablak vásárlása előtt a legtöbb vásárló igyekszik tájékozódni, felmérni a környezetében található nyílászárós cégek ajánlatait, az általuk forgalmazott termékek minőségét, és ár/érték arányát. A bemutatóteremben, vagy még otthon az interneten minden bizonnyal alaposan áttanulmányozza a műanyag nyílászárók árlista menüpontot, s így némi tudással és információval felvértezve megy be a kiválasztott cég bemutatótermébe.

tovább

Hogy minden passzoljon: a színes műanyag ablak

2018.02.04. Hogy minden passzoljon: a színes műanyag ablak

Ki ne szeretné a színeket az otthonában? Ki nem szereti a minőséget sugárzó faerezeteket? Ki ne szeretne tökéletesen szigetelő, energiatakarékos és költséghatékony nyílászárókat? Ezek mind egyszerre valósulnak meg a színes műanyag ablak személyében.

tovább

Egy szelet a nyílászárók világából: bukó-nyíló ablak

2018.01.28. Egy szelet a nyílászárók világából: bukó-nyíló ablak

Amikor valaki új nyílászárót szeretne otthonába, rengeteg lehetőség közül választhat, hiszen napjainkban az ipar eljutott arra a szintre, hogy a kedves vásárlónak csak meg kell álmodnia, míg nekünk kivitelezőknek, csak le kell gyártani a terméket. Bármilyen kéréssel fordulhat hozzánk, legyen az egy alakos-, kétszárnyú-, toló- vagy éppen egy bukó-nyíló ablak. Minőségileg nincs közöttük különbség, csak kinézetben másak.

tovább

Minőségi műanyag nyílászáró Debrecen városában

2018.01.21. Minőségi műanyag nyílászáró Debrecen városában

Építkezik vagy ablakcsere előtt áll? Bármelyik is legyen, a legfontosabb, hogy jó minőségű nyílászárók mellett tegyük le a voksunkat. A piacon találhatóak fa és műanyag termékek is, ezek közül is van, amelyik olcsóbb és gyengébb minőségű, valamint van, amelyik drágább és elsőosztályú termék. Azonban nem álom a strapabíró műanyag nyílászáró Debrecen városában való gördülékeny beszerzése és beszerelése.

tovább

Nem vehetik el kedvét az amerikai ablak árak

2018.01.14. Nem vehetik el kedvét az amerikai ablak árak

Hollywoodi filmekben gyakran láthatunk kétféleképpen nyíló, tolható nyílászárókat, melyeket itthon nehezen találunk. Ön is szeretné, hogy igazi tengeren túli érzést vigyen otthonába? Nagy örömére Magyarországon is kaphatóak ezek a különleges termékek, ráadásul a műanyag ablak minden előnyével együtt. Vegyék azonban figyelembe, hogy mik az előnyei, hátrányai! Szerencséjükre, nem kell rá különösen nagy összeget fordítaniuk. Lássuk miért!

tovább

Ablak ár és a valós ár

2018.01.07. Ablak ár és a valós ár

Megunta a rossz szigetelést? Unja, hogy minden télen robbanásszerűen megugrik a gázszámlája vagy sokkal több fát kell vennie? Akkor itt az ideje, hogy új nyílászárókra ruházzon be nálunk. Miért pont nálunk? Ha nem akar az ablak ár és minőség miatt aggódni, akkor a pénztárcája érdekében az lesz a legcélszerűbb, ha a Tisza Ajtóra bízza magát.

tovább

Újévi köszöntő 2018

2017.12.31. Újévi köszöntő 2018

Sikerekben és eredményekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden kedves jelenlegi és leendő ügyfelünknek, érdeklődőnek, partnerünknek.

tovább