Kömmerling: név az ablakgyártásban

2017.07.06.

Kömmerling: név az ablakgyártásban

Ha ön is átesett már ablakvásárláson, tudhatja, hogy nem minden nyílászáró jelent ugyanolyan minőséget. Egyrészt többféle anyagból készülhetnek: a fa egykoron az egyetlen megoldást jelentette, mára azonban a legjobbak igen borsos áron kaphatók, az olcsóbbakkal pedig sok probléma lehet hosszútávon. Ár-érték arány szempontjából a műanyag nyílászáró jelenti a legjobb választást, a Kömmerling pedig épp ilyet biztosít.

A Kömmerling cég több mint százéves történetre tekint vissza, és mára az egyik legnagyobb gyártóvá vált a világon. Nyílászárókkal, vagy azok kiegészítőivel az 1950-as évek óta foglalkozik, és a 60 évnyi fejlődés és tapasztalat meg is látszik termékeiken.

Az olcsó műanyag profilokat távol-keleti országokban, olykor újrafelhasznált, minőségtelen anyagból állítják elő. Ez a németekre nem igaz, épp ezért az ország a világ egyik élenjárója ebben az iparágban. A szóban forgó cég pedig az egyik legnemesebbnek számít hazájában is, nem hiába örvend népszerűségnek Nyugat-Európában és világszerte.

A gyártó termékei gyakorlatilag a teljes skálát lefedik. Szükséghez mérten szinte bármilyen variációban és méretben elérhetők, valamint speciális igényeinket is ki tudják elégíteni ha például passzív házba szeretnénk megfelelő szigetelési képességgel megáldott terméket biztosítani, vagy akár erkélyajtót beépíteni.

Mindegyik típus a legmodernebb technológiát felhasználva, precíz gépekkel, szakértők felügyelete mellett készül. A termék minden része minőségi alapanyagokat tartalmaz, ezért garantáltan tökéletesen működnek évekig. Az itt felsoroltakhoz képest áruk nem magas, így igen költséghatékonynak is számítanak.

A mai világban a legkevésbé kockázatos, és talán legjobb megoldás a műanyag ablak. Ha azt szeretné, hogy ne fájjon a feje esetleges meghibásodás, elvetemedés, vagy az évek során romló minőség miatt, mindenképpen érdemes a különféle márkákról tájékozódni. Amennyiben ön is emellett dönt, és biztosra akar menni, keressen Budapesten és Debrecenben minket, a Tisza Ajtó Kft-t, a Kömmerling hivatalos forgalmazóját.

vissza