A Kömmerling ablak

2017.08.20.

A Kömmerling ablak

A németországi gyökerekkel rendelkező cég több mint 100 éve van jelen a piacon, és mára a világ első számú profilkészítőjévé vált. Ma már az egész világon vannak gyárai, az Egyesült Államoktól kezdve Brazílián, Chilén át, Kínáig, Ausztráliáig, sőt még Afrika sem kivétel. Érdemes egy pár percet szentelni a Kömmerling ablak gyártójának, és kideríteni, hogyan tett szert ilyen sikerre, és miként tudja fenntartani vezető helyét a világon.

A cég már 1957-ben PVC-vel foglalkozott, és 1967-től profilokat is gyárt, valamint PVC-t sajtol. 2003-ban két másik céget is magába olvasztott. Az itt készülő profilok különböző márkanevek alatt futnak a világon, s mivel termékek széles skáláját állítják elő, így jó eséllyel vásárolhatjuk meg a cég termékeit. A cég egyik húzóterméke, az Eurofutur és a 88plus rendszerű termékcsalád a műanyag ablak előállításának teljes spektrumát lefedi.

A cég különös gondot fordít a jó alapanyagok kiválasztására, hogy termékei ne csak kiváló minőségűek, de egyben környezetbarátok is legyenek. Mielőtt egy új modell lépne piacra, kutatók kísérleteznek a nyersanyagokkal. A cég hitvallása szerint a titok a gyártás során felhasznált anyagok keverékében van. Igyekeznek olyan keveréket alkotni, melyet tartós, s egyben környezetbarát nyílászárók gyártásához tudnak felhasználni.

A cég saját laboratóriumot működtet, melyben folyamatos kutatás folyik annak érdekében, hogy a Kömmerling ablak a lehető legmagasabb minőségű legyen. Itt született meg a Greenline fantázianevet viselő termék, mely a jövő műanyag nyílászáróinak egyik alapanyaga. A cég számára fontos a környezetvédelem, mindig szem előtt tartják a termékek újrahasznosíthatóságát. A fejlesztések során tesztelik a szín tartósságát, a termékek hő- és hangszigetelő képességét.

Kuriózum, hogy a gyártás során használt szerszámokat a cég saját maga állítja elő, így biztosítva a csúcsminőséget a kezdeti lépésektől a végtermékig.

A fentiek ismeretében már nem véletlen, hogy a Kömmerling ablak az egész világon kapható csúcsminőségű termék, melynek gyártása során a legapróbb részletekre is odafigyelnek, hogy a világ bármely részén élő vásárló is maximálisan elégedett legyen. Ha ön is szeretné otthonában ezt a kimagasló minőséget élvezni, kérje árajánlatunkat!

vissza