Egy nagyon jó megoldás: ablakcsere akció

2017.06.25.

Egy nagyon jó megoldás: ablakcsere akció

Mire is nagyon jó megoldás? Az otthonunk fűtésköltségeinek a csökkentésére!

Lassan vége a télnek, de olyan hosszú volt és olyan hideg, hogy ha átalányban fizetjük a számláinkat, akkor még nyáron is az utóhatásait nyögjük. Ha pedig havi elszámolósok vagyunk, akkor már érezzük, hogy iszonyatosan megterhelte a pénztárcát ez a kemény évszak. Jövőre nem szeretnénk ezt újra! A megoldás, ha a panellakásunkban vagy házunkban kicseréltetjük a régi, elavult nyílászárókat!

Nagyon jó lehetőség és nagy segítség lehet az idén is meghirdetett Otthon Melege pályázat, amelyben az energiatakarékosság jegyében született és benne van többek közt az ablakcsere akció  is. A lényege, hogy házunk/lakásunk az energetikai tanúsítvány által kimutatottan jobb kategóriába kerüljön, ezzel bizonyítva a kisebb energiafelhasználást.  

Olyan nyílászárót fogadnak el a pályázatban szereplő feltételek szerint, melynek a hőátbocsátási tényezője megközelíti vagy akár eléri a passzívház kategóriáját. Ennek a feltételnek maximálisan megfelel a cégünk által ablakcsere akcióhoz forgalmazott öt-, hat légkamrás és passzívház műanyag ablak.

Az üvegezés kettő- vagy háromrétegű, melyek között a levegőnél sokkal jobb hőszigetelőképességű anyag található, különböző nemesgázok: argon vagy kripton. Időtálló és stapabíró termékek.

Praktikus és a megjelenését az ízlésünkhöz, igényeinkhez igazíthatjuk. Általánosan elterjedt és még ma is a legnagyobb népszerűségnek örved a fehér kivitel, de választhatunk többféle színből, mint például a mahagóni, sötétzöld, rózsafa…stb.

A pályázat célja, hogy kisebb legyen az emberek/lakások eneriafogyasztása és a környezet hőterhelése, ezáltal csökkentve az ökológiai lábnyomot a Földön. Igaz a pályázat utófinanszírozású, ami azt jelenti, hogy a munkák elkészülte és átvétele után fizetik ki a bekerülési költség jelentős hányadát, de akkor is hatalmas segítség lehet ez sok család számára.

Mi pedig segítünk a magas minőségű termékeinkkel, hogy minden pályázati-, környezetvédelmi-, energiagazdálkodási- és energetikai szempontnak megfeleljen az ablakcsere akcióban. Keressenek minket bizalommal!

vissza