Kapcsolat

Müanyagablak - Halász Attila

 

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
 
(Nótárius utca sarok a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Sokoldalú ablak Debrecen városában

2017.07.13.

Sokoldalú ablak Debrecen városában

A műanyag nyílászárók nagy fejlődésen mentek keresztül az elmúlt évek folyamán. Az első változatoknál még felmerültek apró problémák, például a műanyag elszíneződése. Azonban ezeket a hibákat mára kiküszöbölték, és a különböző vizsgálatoknak és fejlesztéseknek hála a szigetelési képességet is maximalizálták.

Az ablakszárnyakban általában két üveglap található, azonban egyéni kérés alapján a három üveges változat is kivitelezhető. Az átlátszó rétegek között található nemesgáz garantálja a magas szintű hőszigetelést. Maguk a profilok (a tokot és szárnyat határoló műanyag) kialakítása is ezt a célt szolgálja. A tömör műanyagnál jobban szigetel az a kamrás kialakítás, amely a profilok keresztmetszeténél megfigyelhető.

A műanyag ablak Debrecenben elérhető távolságban és árban van. A városon belül ablakcsere esetében a falnyílás lemérése ingyenes. Érdemes szakemberre bízni ezt a folyamatot, mivel ők megfelelő tapasztalattal rendelkeznek, és figyelembe veszik azokat a területeket, amelyekre egy hozzá nem értő ember nem gondolna.

Az ablak ára több dologtól is függ. Egyfelől függ a mérettől. Minél nagyobb a felszín, annál többe kerül. Egy másik komponens maga a profil, amely egyrészt kitölti a felnyílást, másfelől pedig az üveglapokat. Befolyásolja az árat az is, hogy két vagy három rétegnyi üveget szeretnénk.

A hozzáadott funkciók is számítanak. Az alap, amikor csak nyitni lehet az ablakokat, valamint zárni. Ezen felül megoldható, hogy ki tudjuk buktatni, így kisebb nyíláson át szökik be a levegő a lakásba. Résszellőző funkciót is lehet kérni. A legolcsóbb megoldás, ha fix kialakítású ablakot szerelünk be, azonban ezt inkább érdemes olyan helyeken alkalmazni, ahol nincs szükség a nyitás funkcióra – vagy éppen elérhetetlen helyen található a falnyílás, például egy magas padlástérben.

Ha jó áron akar találni nyílászárót, akkor nálunk ez sikerülni fog. A jó minőségű ablak Debrecenben nem álom, hanem valóság. Keressen meg minket bátran, ha egy igazán sokoldalú nyílászárót szeretne a magáénak tudni.

vissza