Műanyag ablak Budapest szívében

2018.02.18.

Műanyag ablak Budapest szívében

A debreceni kirendeltségünk mellett, más városokból is egyre több érdeklődő kérdést kaptunk, miszerint máshol is elérhetőek vagyunk-e, például a fővárosban? Minden ilyen kérdés után örömmel válaszolok, hogy Debrecen mellett, lehetősége van a vásárlásra, legyen az beltéri ajtó vagy műanyag ablak Budapest szívében. Alapvetően a szolgáltatás mindkét helyünkön azonos, mindössze néhány apró dologban tér el.

Azonban mielőtt még rátérnék, hogy pontosan milyen lehetőségei vannak a vásárlónak, ha a műanyag ablak Budapest városába kell neki, ismerjük meg gyorsan a nyílászárót, amit venni készül.

Ahogy sejteni engedi, nem fából, hanem műanyagból készül, mégpedig azért, mert minőségileg pontosan ugyanazt kapja az ember, mintha a fából készült verziót választaná. Plusz információ még, hogy anyagilag sokkal inkább megéri, hiszen a fából készült termékek, sok esetben háromszor annyiba is kerülhetnek.

Mindemellett, alapvetően fehér a felület, ami nem fog az idő elteltével elsárgulni. Viszont, igény szerint lehet fahatású mintázatot kérnie, kívülre, belülre vagy akár egyszerre mindkét felületre. Ha mindkét oldalra kéri, akkor egy színes műanyag vázat ajánlunk, ami arany tölgy vagy épp mahagóni színű lehet.

Néhány szó cégünk szolgáltatásairól, mert ahogy korábban említve volt, van minimális különbség a két város között. A már említett nyílászárón kívül, cégünk még beltéri ajtó gyártásával és beszerelésével is foglalkozik. A beszerelésre jobban rátérve, cégünk a megrendelést követően örömmel szereli be a kért nyílászárót. A beépítés után fennmaradó törmeléket elszállítjuk a megfelelő helyre. Központtól függetlenül, amennyiben cégünktől rendel, általában 2-4 hét az átfutási idő, míg megkapja termékét. A folyamatos egyeztetés azonban ajánlott.

A műanyag ablak Budapest határán belül történő felmérésnél van egy alapdíj, ami mindössze 3000 Ft, azonban ez a valós megrendelést követően jóváíródik a végösszegben. Ugyanez igaz akkor is, ha ajtóvásárlás történik. Amennyiben további kérdése lenne, keressen fel minket telefonon vagy személyesen.

vissza