Ablak ár és a valós ár

2018.01.07.

Ablak ár és a valós ár

Megunta a rossz szigetelést? Unja, hogy minden télen robbanásszerűen megugrik a gázszámlája vagy sokkal több fát kell vennie? Akkor itt az ideje, hogy új nyílászárókra ruházzon be nálunk. Miért pont nálunk? Ha nem akar az ablak ár és minőség miatt aggódni, akkor a pénztárcája érdekében az lesz a legcélszerűbb, ha a Tisza Ajtóra bízza magát.

Évek óta cégünk fő profiljába tartozik a műanyag nyílászárók forgalmazása. Mindezzel nem azt szeretnénk kifejezni, hogy a régi fából készült darabok nem lennének megfelelőek, de valljuk be: ha igazi minőségi fa terméket szeretne, ahhoz eléggé mélyen a pénztárcájába kellene nyúlnia, az pedig nem feltétlenül az ember célja, ha van jobb, elérhetőbb lehetőség is, ami a rendelkezésre áll.

A termékek megvásárlásakor, különböző tényezők függvénye, hogy hogyan alakul a műanyag ablak ár. Az első ilyen azok mérete. Különböző, egyedi méretekben igényelheti őket. Annak érdekében, hogy a megfelelő méretet kapja, célszerű, ha szakembereinket hívja ingyenes felmérésre Debrecenben. A budapesti ügyfelek számára annyi a különbség, hogy ott 3000 forintba kerül az előzetes felmérés, ami megrendeléskor jóvá íródik a végösszegben.

Amire érdemes figyelmet szentelni még, hogy a legvégén egy megfelelő ablak ár kerüljön kiszámításra, az maga a termékek típusa. Gondolok itt arra, hogy egyes nyílászárók különböző tulajdonságokkal rendelkeznek, ilyen például a kamraszám. Ha ön egy ötkamrás átlagos méretű terméket szeretne, azt akár már nettó 20.000 forintért is megkaphatja.

Az ötkamrás termékek mellett, elérhető a hat kamrás is, melynek végösszege csak pár ezer forinttal több. Amennyiben passzívház minősítésen gondolkodik, remek hírrel szolgálhatok, ugyanis cégünk külön figyelmet szentel az ennek megfelelő nyílászárókra, melyeket természetsen kedvező áron megvásárolhat nálunk. Persze az árak az ön igényeitől függően változhnak, így ne habozzon egyedi árajánlatot kérni!

Ha esetleg a felmérés előtt, szeretne egy körülbelüli árajánlatot összeállítani magának, lehetősége van honlapunkon megtennie ezt. Ez mindössze néhány másodpercet vesz el idejéből, de egy viszonylag pontos képet kaphat arról, hogy mennyibe fog kerülni önnek a beruházás. Kérdéseire szívesen válaszolunk. Keressen minket bátran telefonon, vagy személyesen!

vissza