Nem vehetik el kedvét az amerikai ablak árak

2018.01.14.

Nem vehetik el kedvét az amerikai ablak árak

Hollywoodi filmekben gyakran láthatunk kétféleképpen nyíló, tolható nyílászárókat, melyeket itthon nehezen találunk. Ön is szeretné, hogy igazi tengeren túli érzést vigyen otthonába? Nagy örömére Magyarországon is kaphatóak ezek a különleges termékek, ráadásul a műanyag ablak minden előnyével együtt. Vegyék azonban figyelembe, hogy mik az előnyei, hátrányai! Szerencséjükre, nem kell rá különösen nagy összeget fordítaniuk. Lássuk miért!

Az amerikai ablak árak általában tolóablak név alatt találhatóak a forgalmazók katalógusaiban. Ez a típus alapvetően nem befelé nyílik, hanem felfelé vagy lefelé lehet tolni két szárnyát, bár alsó részét le is lehet hajtani. Ezen kívül nagyjából ugyan olyan, mint nyíló társai. Két részes léte miatt ugyan nem szigetel tökéletesen, de így legalább kevésbé kell aggódnunk esetleges penészedés miatt. Ezen kívül ugyanúgy véd a káros sugarak ellen, és ugyanolyan jól bírja az idő vasfogát.

Az amerikai ablak árak ugyan ritkábban találhatók meg a nyílászárókat forgalmazó cégek oldalain, de azért nem kell külföldről beszereznünk őket. Hazánkban például a Tisza Ajtó és Ablak foglalkozik velük. Amennyiben ilyet szeretnénk lakásunkba, vagy házunkba, az ára miatt nem kell különösebben aggódnunk.

Összeszerelése nem bonyolultabb a többihez képest, és nem vesz igénybe nehezen beszerezhető, legyártható alkatrészeket, így teljesen átlagos az a pénzösszeg, amit általában elkérnek érte. A méreteket és egyéb esetleges kívánságainkat figyelembe véve gyorsan kiszámítják nekünk az összeget, és nemsoká gyártásra, majd beszerelésre kerül az új termék, amennyiben az megfelel nekünk. Az interneten árajánlat is kérhető, melyhez csak néhány alapvető adat megadása után telefonon értesítenek a lehetőségekről.

Ha kíváncsi ezekre a hazánkban ritkaságnak számító, remek darabokra, nyugodt szívvel érdeklődhet. Az amerikai ablak árak után, melyek remélhetőleg tökéletesen kielégítik igényeit, miközben látványosabbá teszik otthonát. Kis helységekben kifejezetten praktikus lehet ez a változat, hisz nem kell befelé hajtani, így könnyedén elférünk tőle.

vissza