Túl szép, hogy igaz legyen? Műanyag ablakcsere akció

2017.08.31.

Túl szép, hogy igaz legyen? Műanyag ablakcsere akció

Bárkit érhetnek meglepetések, és bármikor történhetnek balesetek, egy műanyag ablakcsere akció viszont mindig jól jön. Akár betört, akár régi, és már nem záródik, vagy csúnyán lekopott róla a festék, vagy akár nem szigetel rendesen, egy műanyag nyílászáró segít a bajon.

A műanyag ablakcsere akció alkalmával éri meg a legjobban. Összetevőinek hála ugyan nem kerül sokba a gyártása, és ezért igen sokan foglalkoznak is vele, mégis jobb mindent még olcsóbban beszerezni. Az, hogy mennyire kell a pénztárcánk mélyére nyúlnunk sok mindentől függ. Nem mindegy mekkora, milyen formájú, színű stb. A minőségük sem egyforma. Mivel sokan gyártják, nem kevesen próbálják meg olcsóbban adni a konkurenciánál, és épp ezért olykor olyan technikákhoz folyamodnak, ami már a termék minőségén is csorbát ejt.

Egy ilyen darab sok problémát okozhat, ha beépítjük otthonunkba. Nem szigetel rendesen, hamar tönkremegy, hiányoznak belőle fontos alkatrészek, vagy az alapanyaga silány. Az újrafelhasznált műanyag környezetkímélő ugyan, de korántsem olyan hatékony, mint az újonnan előállított. Hamis, ázsiai vállalatok azonban sokszor ilyet használnak. Hajlamosak az olyan fém alkatrészeket is műanyagra cserélni, mint a merevítők, amik a profil belsejébe vannak ágyazva. Ez nyilvánvalóan sokkal kisebb stabilitást biztosít.

Az sem mindegy, hogy milyen műszereket alkalmaznak. Meglepően hangzik elsőre, de bonyolult szerkezetről van szó. A belsejében légkamrák vannak, melyek segítenek elvezetni az esetlegesen beszivárgó levegőt, és könnyebbé, stabilabbá teszik az egészet. Nem hiába reklámozzák sokan éppen ezzel az általuk árusított fajtákat, hisz minél több a kamra, annál jobban szigetel. Ezek rosszul, egyenetlenül legyártva ugyanakkor csak gondot okoznak. Néha a komolyabb cégek is alkalmaznak trükköket. Az imént felhozott légkamrák száma például lehet akár 8 is, és ezt büszkén emlegetik, de valójában öt bőven elég, és efölött már csak passzívházak esetében számít.

Ha ennyi gond lehet ezekkel a nyílászárókkal, kiben bízhatunk, hogy minőségi termékhez jussunk? Sok ilyen gyártó van, főleg német cégek, melyek évtizedek óta foglalkoznak a műanyag profilok gyártásával. Ilyen megbízható cég például a Kömmerling, ami már több, mint 50 éve foglalkozik valamilyen formában ezekkel. Érdemes érdeklődni a magyar forgalmazóknál. Mi csak a Kömmerlinggel kötünk üzletet, hogy biztosan a legjobbat tudjuk nyújtani.

Milyen is egy igazán jó üzlet? A végén egy olyan eszközzel gazdagodunk, ami bőven kibírhatja életünk végéig változatlanul. Szinte tökéletesen szigetel mindvégig, és nem megy tönkre hosszú idő elteltével sem, a két vagy háromrétegű üveg pedig nem engedi át a káros sugarakat. A szépségét is megőrzi, hisz a műanyag ablakcsere akció során vásárolt termék, egy speciális belekevert anyagnak hála nem sárgul meg. Színes verziók is előfordulnak, melyeket egy fólia fest a legkülönfélébb fák mintájára. Ez utóbbi akár mindkét oldalán is lehetséges, hogy a szomszédok is irigykedhessenek.

A műanyag ablakcsere akció sok mindent rejthet. Lehet a beszerelés díja olcsóbb (ami gyakoribb), vagy maga a gyártás. Ez utóbbi persze ritka. Különféle kedvezmény lehet még az ingyenes, szakember által végzett felmérés, vagy akár az olcsóbb szúnyogháló és/vagy redőny. Érdemes figyelni weboldalunkat, ahol tájékoztatjuk önöket, amint ilyen előfordul.

Habár érdemes lehet kihasználni, a műanyag ablakcsere akció nem mindig akkor van, amikor szeretnénk, és ettől függetlenül is egy igen gazdaságos dologról van szó. Különösen akkor látszik ez, amikor a gázszámlát nézegetjük. Általában a kezdeti költségek meglepően gyorsan térülnek meg, így bátran kérhet árajánlatot, és a díjmentes felmérés után mondunk önnek pontos összeget.

vissza