Műanyag erkélyajtó árak

2017.12.17.

Műanyag erkélyajtó árak

Építkezés, felújítás előtt és közben elképzeljük, hogyan is fognak kinézni a nyílászáróink, kitaláljuk milyen stílusút szeretnénk, hogyan fog illeszkedni az otthonunk hangulatához, de valahogy a műanyag ablakok és beltéri ajtók tervezgetése közben elsiklik egy nagyon fontos elem, az erkélyajtó. Pedig ennek a terméknek jóval nagyobb szerepe és jelentősége van, mint gondolnánk. Melyek is ezek?

Magas hőszigetelőképességgel kell rendelkeznie, a téli kinti hideget és a nyári nagy forróságot is távol kell tartania a lakásunk belső terétől. Ugyanígy a hangszigetelése is nagymértékben fontos, hogy az utca zaja ne zavarja a nyugalmunkat. Nagymértékben ki van téve az időjárás viszontagságainak, úgyis mint, víz, napsütés, fagy, szél; nem fakulhat, nem vetemedhet.

A cégünk által forgalmazott nyílászárók garantáltan biztosítják ezeket a feltételeket Önnek, ráadásul fantasztikus műanyag erkélyajtó árak mellett! A hő- és hangszigetelést az öt vagy hat légkamrás német profil adja és az ebben elhelyezett kettő vagy három rétegű üveg teremti meg. A kétrétegű is fokozottan hőszigetelő, de a háromrétegű már a passzívház feltételeinek is megfelel. Az üveglapok 4 milliméter vastagságúak, köztük a légrés argon, vagy kripton gázzal töltött, amely jobban szigetel, mint a normál levegő.

Az ajtó merevségét, biztonságosságát, vetemedésállóságát a vasalat adja. Nincs szükség egy-két évenkénti felületkezelésre, mint a fa termékeknél. A mechanikai behatásoknak is nagyon jól ellenáll, de ha esetleg mégis keletkezik rajta karcolás, az sem látszik, mivel anyagában színezett áruról beszélünk. Igen, színezett! Mert nem csak fehér színben tudjuk Önöknek elkészíteni, ami ugyan illeszkedik minden stílushoz, minden vakolatszínhez, hanem többféle színben, árnyalatban és akár famintázattal is.

Méretben is biztosan a tökéleteset készítjük el, hiszen a gyártást mindenképpen megelőzi egy előzetes, pontos felmérés. Cégünk dolgozói a műanyag erkélyajtó árakkal kapcsolatban is segítséget nyújtanak Önnek. Keresse fel bemutatótermeink valamelyikét, Debrecenben vagy Budapesten és forduljon kérdéseivel, kéréseikkel bizalommal a kollégáinkhoz!

vissza