Hol várhatnak ránk kedvező műanyag nyílászáró árak?

2017.11.12.

Hol várhatnak ránk kedvező műanyag nyílászáró árak?

Felújítaná a házat? Úgy érzi, ideje lecserélni a régebbi ablakokat? Rendszeresen sokkolja a téli fűtésszámla, és tudja, hogy jobb szigetelésre lenne szüksége? Csupa jót hallott a műanyag ablakokról, de még nem talált olyan céget, ami megfelelő műanyag nyílászáró árakat tudott volna biztosítani? Esetleg feltette már magának a kérdést, amelyet a címben olvasott, és nem kapott kielégítő választ? Ez a néhány sor akkor önnek szól!

Ahogyan a műanyag nyílászáró árak alakulnak, az több tényezőtől is függhet: a szükséges méret az első, amit meg kell néznünk, hiszen az olyan dolgokat befolyásolhat, amit talán elsőre nem is gondolnánk. Egy nagyobb méret több anyagot jelent: a nyíló is, a tok is előre legyártott profilokból készül, amelyeket a megfelelő méretben összeforrasztanak, hogy még ellenállóbbak lehessenek a szerkezetek. Ugyanerről az erőről, stabilitásról gondoskodik a profilok belsejében futó acélmerevítés is.

Azonban a méretek nem csak ezt jelentik: ha növekszik a szükséges vastagság, együtt nő vele a tömítések, légkamrák és legtöbb esetben még az üveglapok száma is, a standardnak számító kettőről akár háromra hízva. Ez persze kompetensebb hőszigetelést jelent, bár nem minden esetben indokolt.

Egy másik szempont, ami sokat számít, a termék színe. Igen, jól látja! Ami régen csak fehér és egyszínű lehetett, mára akár a fa természetes szépségét is utánozhatja, fóliákkal ellátva, valamint más színű alapanyaggal készítve. A változások csupán esztétikai jellegűek, de mindenképpen emelnek némileg a műanyag nyílászáró árakon, az egyszerű, egyszínű ablak mindig olcsóbb lesz más stílust képviselő társainál.

Ilyen termékeket megbízhatóan, kedvező áron találhat a Tisza Ajtónál, Debrecen egyik népszerű nyílászárókkal foglalkozó cégénél, ahol segítőkész munkatársak és ingyenes felmérés várja - Debrecen területén díjtalan, Budapesten jelképes összegbe kerül, ami végül jóváíródik a termék árában. A beszerelést is tartalmazó árakról érdeklődjön személyesen vagy online árajánlatot kérve, ami alig öt percet vesz igénybe és ingyenesen a rendelkezésére áll.

vissza