A műanyag nyílászáró használata gazdasági előnyökkel jár

2016.03.30.

A műanyag nyílászáró használata gazdasági előnyökkel jár

Kevés fontosabb dolog van az otthonunk kényelmének biztosításánál. Ezt meg tehetjük úgy is, hogy közben gazdaságosan éljünk házunkban, lakásunk. Egyik remek módja ennek a műanyag nyílászáró cseréje, beszerelése. Ezek a termékek ugyanis nem csak erős, tartós szerkezetek, de a kiváló hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően igen energiatakarékosak is.

Főleg a téli hónapokban igen sokat kell költeni a közüzemi számlákra. Ennek nagy részét a fűtésszámla teszi ki. Hiába van megoldva ugyanis a falak hőszigetelése, ha az ajtók és ablakok rosszul záródnak. A hőenergia nagy része ezeken keresztül távozik. A műanyag nyílászáró azonban ezt kivédi. Az 5-5-7-8 légkamrás műanyagprofilok valamint a két-, illetve háromrétegű üvegezés megakadályozza a hőenergia távozását a nyílászárókon keresztül. Legalábbis jelentősen csökkenti azt. Így Ön pénzt takaríthat meg azzal, hogy kevesebbet kell fűteni télen.

Ugyanakkor azért is gazdaságos a műanyag nyílászáró beszerelése, mert ez esetben felületkezelő anyagokra sem kell költeni a jövőben. A műanyag profilok igen ellenállóak. Sem az eső sem az erős napsütés nem tud kárt tenni bennük, és festésre, illetve más felületkezelésre sem lesz szükség.

A tisztítása is rendkívül egyszerű. A sima felületről könnyen eltávolítható a szennyeződés, így nem kell sokat bajlódni az ablakkeretek megtisztításával.

A műanyag nyílászáró profilok megerősítésére használt acélmerevítések és vasalatok pedig a mechanikai hatásokkal szembe is ellenállóvá teszik ezeket a szerkezetek. Így a betörőktől sem kell tartania, ha ilyen nyílászárókkal látja el otthonát.

Árajánlat műanyag ablakra

Kérjük töltse ki az űrlapot, hogy a megfelelő nyílászárókat ajánljuk az Ön számára

Név *:
Település *:
Telefonszám:
E-mail cím *:
Válasszon típust *:
Üvegezés *:

Az ablak színe *:


Kéri-e a beépítését *:


Amennyiben kéri az ablakok beépítését, kérjük adja meg az épület építési módját:


Amennyiben tégla az épület, kérjük, jelölje be, hogy bontással vagy a régi tokba építve szeretné elvégeztetni az ablakcserét:

Ha tégla épületben bontással kéri az ablak cserét, kérjük, jelölje be, hogy kéri -e az ablakkáva helyreállítását:


Régi ablak / ablakok elszállítása:

Kérjük, adja meg milyen kiegészítőket szeretne a műanyag ablakjaihoz. Az egyéb leírásban adja meg, hogy melyik ablakhoz, melyik kiegészítőt kéri:Méretek és egyéb információk *:
Melléklet csatolása:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ingyenes felmérés kérése

Kérjük adja meg nevét, telefonszámát, a települést ahol a felmérést kéri. A felmérés során jó tanácsokkal, ötletekkel látjuk el. Mindenkinek ajánlom aki az áron kívül az praktikusságot is szem előtt tartja. Debrecenben ez a szolgáltatásunk ingyenes. Budapesten a nagy távolságok miatt 3.000.-Ft, amit megrendelés esetén a végösszegből jóváírunk.

Név *:
Telefonszám *:
Település *:
Egyéb információ:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza