A műanyag nyílászáró használata gazdasági előnyökkel jár

2016.03.30.

A műanyag nyílászáró használata gazdasági előnyökkel jár

Kevés fontosabb dolog van az otthonunk kényelmének biztosításánál. Ezt meg tehetjük úgy is, hogy közben gazdaságosan éljünk házunkban, lakásunk. Egyik remek módja ennek a műanyag nyílászáró cseréje, beszerelése. Ezek a termékek ugyanis nem csak erős, tartós szerkezetek, de a kiváló hőszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően igen energiatakarékosak is.

Főleg a téli hónapokban igen sokat kell költeni a közüzemi számlákra. Ennek nagy részét a fűtésszámla teszi ki. Hiába van megoldva ugyanis a falak hőszigetelése, ha az ajtók és ablakok rosszul záródnak. A hőenergia nagy része ezeken keresztül távozik. A műanyag nyílászáró azonban ezt kivédi. Az 5-5-7-8 légkamrás műanyagprofilok valamint a két-, illetve háromrétegű üvegezés megakadályozza a hőenergia távozását a nyílászárókon keresztül. Legalábbis jelentősen csökkenti azt. Így Ön pénzt takaríthat meg azzal, hogy kevesebbet kell fűteni télen.

Ugyanakkor azért is gazdaságos a műanyag nyílászáró beszerelése, mert ez esetben felületkezelő anyagokra sem kell költeni a jövőben. A műanyag profilok igen ellenállóak. Sem az eső sem az erős napsütés nem tud kárt tenni bennük, és festésre, illetve más felületkezelésre sem lesz szükség.

A tisztítása is rendkívül egyszerű. A sima felületről könnyen eltávolítható a szennyeződés, így nem kell sokat bajlódni az ablakkeretek megtisztításával.

A műanyag nyílászáró profilok megerősítésére használt acélmerevítések és vasalatok pedig a mechanikai hatásokkal szembe is ellenállóvá teszik ezeket a szerkezetek. Így a betörőktől sem kell tartania, ha ilyen nyílászárókkal látja el otthonát.

Árajánlatot kérek

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés? *:

Az ablak színe? *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:Méretek és egyéb információk *:
Melléklet csatolása:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ingyenes* felmérést kérek

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés *:

Az ablak színe *:


Kéri-e a beépítését? *:


A felméréshez egyéb fontos információ:
Melléklet csatolása:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza