A műanyag nyílászárók tulajdonságai 2

2013.09.17.

Ahhoz, hogy a megfelelő döntést hozzuk meg műanyag ablak vásárlása esetén, fontos tisztában lennünk milyen tulajdonságokkal rendelkeznek a minőségi műanyag nyílászárók. A műanyag ablak kezelése, gondozása minimális. Időszakos felületkezelést nem igényel, ezen felül ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak, ill. UV álló.

Dizájn szempontjából a színválaszték és a formai kivitelezés területén szintén széles körű palettát kínál szinte minden műanyag ablak profil gyártó cég. Ezen túlmenően a kívánt funkciónak legjobban megfelelő üveg kiválasztására is több lehetőség kínálkozik.

A műanyag ablakainkat egyedi méretekben saját igények alapján gyártjuk formai és méretbeli megkötések nélkül. Szerkezetileg a cégünk által kínált műanyag nyílászárók vetemedésmenetesek, záródásuk kifogástalan. Beépítésük viszonylag könnyű, ezért legyen szó lakásfelújításról vagy új ház építéséről szakképzett kivitelező csapatunk egyaránt megoldja a műanyag ablak cseréjét vagy beépítését.

Műanyag nyílászáróink minőségi és tartós vasalatokkal készülnek, valamint a több pontos záródásnak köszönhetően megfelelően biztonságosak is. Minden igényt kielégítő műanyag ablak  kiegészítőket is kínálunk sokszínű ablakrendszereinkhez igazodva, mint redőnyök, reluxák, fix és mobil szúnyoghálók, külső és belső műanyag ás alumínium párkányok…

vissza