Kapcsolat

Müanyagablak - Glasz Tamás

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
 
(Nótárius utca sarok a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Műanyag ablak beépítés Debrecenben és Budapesten

Műanyag ablak beépítés Debrecen és Budapest vonzáskörzetében

Cégünk Debrecen és Budapest városokban és környékén forgalmaz és épít be műanyag ablakokat és egyéb műanyag nyílászárókat. A műanyag ablak beépítés és műanyag ablak csere 70-75% át  főleg Debrecen és Budapest területén végezzük. De az ország bármelyik pontjára is kivonulunk ha a megrendelőink azt szeretnék.

Nagy távolságoknál azonban mérlegelni kell, hogy érdemes e Debrecenből vagy Budapestről műanyag ablak beépítéssel foglalkozó céget megbízni a műanyag ablak beépítésével vagy a műanyag ablakok cseréjével. A következő kiszállásokkal kell számolni kell ha nem Debrecenben vagy Budapesten bízna meg bennünket: 1 szer érdemes felmérni kollegáinknak a helyszínt, illetve mikor elkészülnek a műanyag ablakok ki is kell szállítanunk őket. Több kiszállással nem kell számolni. A kiszállítását önköltségi áron végezzük, de ez egy két műanyag ablak vásárlásánál Debrecentől 200 km re jelentős tétel lesz az ablak árához képest. 

 

A műanyag ablak beépítésének menete:

műanyag ablak Debrecen beépítés

A műanyag nyílászárók szárnyait leakasztjuk a műanyag ablaktokjáról. A tokokat az ablakkávába helyezzük. A megrendelővel megbeszéljük az ablak helyét, a szigetelés és más egyéb tényezők alapján. Az ablak tokot függőbe és vízszintbe állítjuk, az ideiglenes rögzítésére faékeket használunk.

 

műanyag ablak Budapest a tok falba fogatása

 Ha a műanyag ablak vízszintbe és függőben van a megbeszélt síkban jöhet az ablak befogatása. A műanyag nyílászárókat több ponton, tokon keresztül, csavarokkal rögzítjük a falnyílásba. 

 

műanyag ablak beépítés Debrecenben

Műanyag ablak Debrecen kívülről szigetelés

A műanyag nyílászárókat a csavarok is tökéletesen megfogják a helyükön. De még egy rögzítő anyagot kap, ez a pur hab. a pur habnak itt nem is annyira a rögzítő tulajdonságára inkább a hőszigetelő és hézagkitöltő tulajdonságára van szükségünk. A műanyag nyílászárók tokja és a falazat közötti hézagot töltjük ki vele. A pur hab a szilárdulása közben többszörösére tágul és kitölt minden rést ami az ablak és a fal között van. Ahol esetleg a pur hab nem tömít a műanyag ablak tokszerkezet teljes szélességében be kell pótolni azt kívülről. 

 

műanyag ablakra fel kell akasztani az ablakszárnyakat

A pur hab típusától és időjárástól függően szilárdul meg. A megszilárdulása után a műanyag nyílászárók tokjának a szélességével megegyező méretűre kell vágni és vagy levakolni vagy különböző szárazépítészeti technológiával eltakarni azt. Mindenképpen ügyeljünk rá , hogy se napsütés se víz sokáig ne érje. A műanyag nyílászárók körbe szigetelése után nincs más hátra mint felakasztani az ablakszárnyakat a tokra. 

 

a műanyag ablak beépítése befejeződött

Ha a műanyag nyílászárók a helyükön vannak, rászereljük a kilincset ami az ablak mozgatását teszi lehetővé. Ekkor végezzük el az ablak finombeállítását. Az ablak zsanérjain található állító csavarokkal az ablakszárnyat fel, le, jobbra és balra lehet állítani. Illetve nyitott állapotban az ablakszárnyat a tokhoz lehet még pontosabban pászítani. A beállítások elvégzése után a műanyag ablakról eltávolítjuk a védő fóliát. A zsanérokra rápattintjuk a műanyag ablak színével megegyező színű takaró elemeket, és ezzel a beépítés végér értünk.

 

Árajánlatot kérek                         Ingyenes felmérést kérek

 

Ha kérdése maradt a helyszíni beépítés folyamatáról, érdeklődjön bemutatótermeinkben!

4028 Debrecen Laktanya u. 8. Telefon: 06-52-537-158, mobil:06-30-278-8844

1141 Budapest Gvadányi u. 87. (a Rákos patak partján) Telefon: 06-1-273-1528, mobil: 06-30-321-3901