Passzívház ablak árak régen és ma

2017.09.21.

Passzívház ablak árak régen és ma

Az elmúlt idők globális változásai miatt és annak köszönhetően, hogy az emberek egyre tudatosabban próbálnak és kezdenek el élni, megnőtt az igényük is arra, hogy a lakásukat is ennek megfelelően alakítsák ki. Ahogy a trendek, úgy a passzívház ablak árak is folyamatosan változnak, de egy dolog biztos, hogy nálunk mindig a lehető legjobb megoldást fogja megtalálni.

Mielőtt megtudná, hogy jelenleg hogyan alakulnak a passzívház ablak árak, az lesz a legjobb, ha megismerkedünk magukkal a műanyag ablakokkal. Annak érdekében, hogy a leendő és már meglévő ügyfeleink igényeit mindig a lehető leginkább ki tudjuk elégíteni, úgy döntöttünk, hogy nem fából, ha nem műanyagból készítjük nyílászáróinkat. Nem csak azért, mert anyagilag szélesebb körben elérhető, hanem azért is, mert ugyanolyan kiváló minőséget nyújt, mint a korábban említett társa.

Arról nem beszélve, hogy a fából készült darabok nagyon nehézkesek, sokkal több munkát igényelnek mind a gyártás, mind pedig az otthoni rendben tartása során. Amennyiben nagyon ragaszkodna ahhoz, hogy a már megszokott régi nyílászáróját lássa, nyugodtan kérheti fa mintázattal is, a természetes hatásért. Kérhető a külső és belső felületre is egyaránt.

Azonban térjünk vissza a fő témához, ugyanis önt a passzívház ablak árak érdeklik. Amennyiben ön is szeretné életét minél inkább környezettudatosan élni, akkor jobb, ha megismeri az "U" vagy éppen "K" értéket. Manapság már inkább az "U" maradt meg, ami röviden és egyszerűen azt jelzi számunkra, hogy mennyire engedi át a hőt nyílászárónk. Egyértelműen adódik, hogy a cél az, hogy minél kevesebb hő "szaladjon el", minél tovább megmaradjon a szobánkban a meleg, főleg a hideg, téli napokon.

Kezdetben ez az "U" érték 2,8 volt, azonban a fokozatos fejlesztés során az üvegre egy új bevonatot képeztek, egy lágy-fém fóliát, amit a külső rétegbe helyeznek be. Ez visszaveri a napsugárzást, ezzel is szabályozva a szobában lévő hőmérsékletet. Ennek a kialakításnak köszönhetően, a korábbi 2,8-as érték a felére csökkent, immár 1,4-re javult.

Röviden összefoglalva: minél kisebb ez az "U" érték, annál jobb lesz a házunk hőszigetelése. És a legjobb az egészben, hogy passzívház ablak árak egyáltalán nem kerülnek sokkal többe, mint bármely más termékünk, nem úgy, sok más cég esetében. Hiszen nem csak az önök érdeke a környezetvédelem, mi is tenni szeretnénk és teszünk is valamit a Földünk megóvása érdekében. Nem csak a saját, de gyermekeink érdekében is.

Amennyiben az elhatározás megszületik, hogy akkor itt az ideje a cserének, akkor ne ragadjon le az apróságokon, kezdjen el gondolkodni igazán nagyban. Cégünknél nem csak műanyag nyílászáró cserére és beszerelésre van lehetőség, hanem ugyanúgy igen széles választékkal tudunk szolgálni beltéri ajtó esetében is.

A megrendelést követően 2-4 héten belül megkaphatja termékét, azonban a gördülékeny munka tekintetében, ajánlott a folyamatos érdeklődés, hogy minél hamarabb beszerelésre kerüljön lakása új dísze. A beszerelés miatt pedig ne fájjon a feje, hiszen azt cégünk ingyen beszereli önnek és az azt követő törmeléket is elszállítja a megfelelő helyre.

Annak érdekében, hogy a legjobb ajánlatot kapja, passzívház ablak árak tekintetében, keressen fel minket minél hamarabb, hogy közösen tudjuk egy egészségesebb és tudatosabb jövőt teremteni. A konkrét árak iránt tud az online kalkulátorunk segítségével érdeklődni, vagy akár a biztosabb összeg tekintetében, telefonon, de szívesen várjuk személyesen is a már meglévő vagy éppen leendő ügyfeleinket.

vissza