• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Műanyag nyílászárók árlista különbségei

2018.02.11.

Műanyag nyílászárók árlista különbségei

Műanyag ablak vásárlása előtt a legtöbb vásárló igyekszik tájékozódni, felmérni a környezetében található nyílászárós cégek ajánlatait, az általuk forgalmazott termékek minőségét, és ár/érték arányát. A bemutatóteremben, vagy még otthon az interneten minden bizonnyal alaposan áttanulmányozza a műanyag nyílászárók árlista menüpontot, s így némi tudással és információval felvértezve megy be a kiválasztott cég bemutatótermébe.

Azok, akik kellő előkészület nélkül, csak úgy találomra választanak boltot, sokkal szűkebb spektrumból választhatnak, mint azok, akik gondosan előkészültek a vásárlásra. Előfordulhat, hogy az a cég csak néhány terméket forgalmaz, mivel nincs közvetlen gyártói háttere ezért a műanyag nyílászárók árlista magasabb összegeket mutat, mint azoknál a cégeknél, akik közvetlenül a gyártótól kapák a termékeiket.

Természetesen mindenki igyekszik a lehető legkedvezőbb áron hozzájutni a kiszemelt termékekhez, így próbálva spórolni a felújítás vagy az építkezés költségein. Az a vállalkozó, aki egyszerre nagyobb tételt rendel, mert nem csak egy házat épít, vagy egy lakásban vállalta el a felújítási munkálatokat, amennyiben több terméket rendel, jobb eséllyel számíthat bizonyos mértékű kedvezményre. Így a forgalmazó cég eltér a műanyag nyílászárók árlista által mutatott értékektől, viszont a nagyobb volumenű rendelés miatt mégis megtalálja a számítását.

S amennyiben mindkét fél számára megfelelő a vételár, akár egy hosszabbtávú, gyümölcsöző kapcsolat is kialakulhat a kereskedő és az építési vállalkozó között. Ezzel a kereskedő azért jár jól, mert lesz egy állandó vevője, így jobban forog az üzlet, a vállalkozó pedig mindig a megfelelő minőségű árut fogja kapni, s biztos lehet benne, hogy az ő vásárlói is nagy megelégedéssel fogják használni a termékeket.

Természetesen a termékek árai közötti különbségek nem csak a minőség függvényei. Ugyanazt a terméket különböző áron kaphatjuk meg a különböző kereskedésekben. Ezért fontos az alapos tájékozódás a vásárlás előtt. Amennyiben kifogunk egy akciós időszakot, még kedvezőbb feltételekkel vásárolhatjuk meg a nyílászárókat. 

vissza