• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Műanyag erkélyajtó: Önnek is tökéletes!

2019.01.13.

Műanyag erkélyajtó: Önnek is tökéletes!

Feltette már magának azt a kérdést, szüksége van e valami újra és modernre az életében? Sokan tesznek így mostanában, és nem lehet őket hibáztatni érte: a lehetőségek és a technológiák tömkelege miatt bárki rálelhet a számára legideálisabb darabra, minden vágyának tárgyára. Ilyen lehet a nyílászárópiacon a műanyag ablak, vagy a műanyag erkélyajtó, amely sok otthon falai közé vette be magát az elmúlt években. Nézzük meg miért!

Először is, magyarázzuk meg egyszerűen, mi is az a műanyag erkélyajtó! A feladat roppant egyszerű, mindössze kis szövegértést igényel, az alapanyag és a felhasználás derülhet ki az elnevezést vizsgálva: hiteles, hiszen ez a termék valóban műanyagból készül, és általában erkélyek elkerítésére.

Ez természetesen kissé másféle kialakítást igényel, mint egy általános műanyag nyílászáró, de az alapvető munkafolyamatok azonosak maradnak. A termék továbbra is műanyag profilokból készül, amelyeket méretre vágnak, majd összeforrasztanak, hogy kialakíthassák a tokot és a nyílót.

Ezt követően belehelyezik az üveglapokat a nyílóba, mindkettőt, hiszen minimum ennyi szükséges a kompetens szigeteléshez. Ezek a lapok edzettek, többféle mintával elérhetőek, sőt, néha vastagságtól függően a mennyiségük is változhat, találhatunk akár három üveges nyílót is.

Amiben viszont más, mint az általános műanyag nyílászáró, a tény, hogy itt sok esetben nem elég csupán egyetlen oldalra tenni a kilincset, vagy egyéb nyitóeszközt, már csak azért sem, hogy ki nem zárjuk magunkat a saját erkélyünkre. Ezt néha csak fogantyúval, de néha komplett zárszerkezettel oldják meg.

Mindezen információk után valószínűleg eléggé jó képet alkotott a műanyag erkélyajtó nevet viselő termékről, eldönthette, hogy szüksége van-e ilyesmire, vagy esetleg inkább kutatna még egy kicsit a témában. Bármelyik is legyen a konklúziója, oldalunk segíthet benne, olvassa többi cikkünket, esetleg vegye igénybe online árkalkulátorunkat.

Ha valami kézzelfoghatóbbra vágyik, nem elégszik meg az internet nyújtotta lehetőségekkel, várjuk személyesen is irodánkban, ahol meg is nézheti a termékeket. Segítőkész munkatársaink már várják jelentkezését!

vissza