• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Minőségi standard: a Kömmerling ablak

2018.03.04.

Minőségi standard: a Kömmerling ablak

Az emberek agya érdekes szerkezet: ez minden gondolkodásunk, ötletünk, meglátásunk és észrevételünk központja, sosem pihen igazán, naponta több millió műveletet végez el, a felével talán tisztában sem vagyunk. Nem csoda hát, hogy néhol az agyunk egyszerűsít a folyamaton: ha valamiről tudjuk, hogy megbízhatunk benne, az agyunk azt választja, egy nevet azonosítunk egy tipikus tulajdonsággal. Ez a márkahűség alapja.

De mégis hogy jön ez a műanyag ablak témaköréhez? Úgy, hogy pontosan ezen folyamat miatt tudja a legtöbb ember, hogy a Kömmerling ablakok érdemesek a bizalomra. Miféle terméket jelöl ez az elnevezés, kérdezhetné valaki, aki nem annyira járatos a modern nyílászárók világában. Ez egy német, cég, amely a legjobb minőségű, nemzetközi elismertségnek örvendő műanyag profilokat gyártja. Ezen termékek láthatóak mostanában az utcákon házak falait ékesíteni elegáns fehér, vagy akár fát mímelő megjelenésükkel.

Az, hogy miként lesz ezekből a kezdetben hosszú, általánosságban fehér, furcsa keresztmetszetű gerendákból az a nyílászáró, amelyen talán most is keresztültekint, miközben ezen sorokat olvassa, már érdekesebb történet lehet. Tapasztalataink szerint sokkal, ugyanis rengeteg potenciális vásárló és érdeklődő kíváncsi ennek menetére, akár pontosan, akár csak felületes stílusban. A továbbiakban kielégítjük ezt a kíváncsiságot!

A folyamat a felméréssel kezdődik, ugyanis hogy lehetne bármit legyártani, ha nem tudjuk a pontos méreteket? Ezt a munkafolyamatot előnyös, ha szakemberek végzik el, mivel ők pontosan tudják, mire is kíváncsiak a sokféle adat közül. Ahhoz hogy a termék tökéletes lehessen, a beépítés gond nélkül megtörténhessen, jó méretek kellenek.

A felmérés után, kezdődhet az igazi munka: a Kömmerling gyártmányú profilokat leszabják a megfelelő méretre - a tok és nyíló, nyílók számára is - majd acélmerevítés kerül a belsejükbe. Ez fontos, hogy stabilak lehessenek, azonban nem kell, aggódunk az acél képezte esetleges hőhidak miatt, ugyanis a gyártástechnológia miatt mára nem jelentenek tényleges veszélyt. Ha ez is megvan, összeforrasztják a darabokat, hogy kialakítsák a kereteket. Itt már formát ölt a munkadarab, méghozzá hasonlót a véglegeshez.

Talán itt a legideálisabb megemlíteni a profilok egyik fontos tulajdonságát: ez természetesen a kamraszám, amely a Kömmerling profilok esetén általában öt. Ez a népszerű tévhittel ellentétben nem csupán a hőszigetelést segíti - bár az sem elhanyagolható - sokkal inkább szerkezeti merevítő elem, amely nélkül a termék gyengébb lenne.

Az utolsó lépések egyike, amikor az üveg végre bekerül a keretbe, méghozzá mind a kettő: jól olvasta, egy átlagos műanyag nyílászáróban a tökéletes hőszigetelésérét minimum két darab üveglapot találunk, vastag, kezelt lemezeket, amelyek közé nem a régen megszokott egyszerű levegő, hanem nemesgáz kerül. Ez azért szükséges, hogy a hőszigetelés tökéletes legyen. Az üvegeket  üvegszegőlécek tartják a helyükön, de az termék minden része hermetikusan zárt.

Így készül egy átlagos Kömmerling termék, látható, hogy a folyamat nem tűnik kifejezetten hosszúnak, vagy nehéznek. Ez így igaz: ez az egyik oka annak ,hogy ezek a termékek már nagyon olcsón nyújthatnak kiváló szolgálatot a vásárlóknak.

Ezen tények alapján látható, hogy a Kömmerling profilokból gyártott ablakok a minőség és megbízhatóság kitartó avatárjai, amelyek nem véletlen díszítenek rengeteg házat, lakást amerre csak járunk kis országunkban. Ha ön is szeretne azok közé tartozni, akiknek már ez a kiváló termék védi otthonát a külső behatásoktól, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal, akik mindig segítőkészen várják a jelentkezését!

vissza