• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Mikor megfelelőek az ablakcsere árak?

2017.12.03.

Mikor megfelelőek az ablakcsere árak?

A legegyszerűbb válasz a kérdésre az lehet, hogy akkor, amikor a vásárló és a kereskedő is elégedett az üzlet megkötése után. A valóságban ilyen eset is szép számmal előfordul, de azért mindig van olyan, hogy az egyik fél egy kicsit elégedetlenkedik. A vásárló azért, mert sokallja az összeget, amit ki kell fizetnie, a kereskedő pedig azért berzenkedhet, mert a vevő túl nagy árengedményt próbál tőle kicsikarni. Van példa mindkét esetre bőven.

Valahol mindkét fél érdekeit meg lehet érteni. A vevő érdeke az, hogy minél jutányosabb összegért juthasson hozzá a lehető legjobb minőség termékhez, a kereskedő célja pedig nem lehet más, mint hogy a lehető legnagyobb profittal adjon túl a portékáján, mivel neki még rengeteg fizetnivalója van.

A nála dolgozók bérét is ki kell fizetnie, el kell tartani a saját családját is, ezen kívül még az sem árt, ha félre is tud tenni, hogy folyamatosan fejleszthesse vállalkozását. Erre azért van szükség, hogy ne maradjon le a versenytársak mögött, különben lehúzhatja a rolót.

Ezeket mind-mind figyelembe kell venni, amikor az ablakcsere árak szóba kerülnek. A kereskedő keze sem jó, ha annyira meg van kötve, hogy nem tud semmilyen kedvezményt adni, mert így lehetséges kuncsaftokat veszíthet. A vásárlóknak pedig jó, ha anyagilag van egy kis plusz mozgásterük, hogy a különböző cégeknél az ablakcsere árak összehasonlítása után a legmegfelelőbbet tudják kiválasztani.

A minőségért pedig érdemes egy kis plusz összeget kifizetni, hosszú távon úgyis meg fog térülni a befektetés. Nem beszélve arról, hogy egy minőségi termék beépítése után több ideig használhatjuk nyugodt szívvel a nyílászárót a következő csere elérkeztéig, mintha a silány minőségű terméket kellene gyakrabban cserélgetni.

Ez nemcsak anyagi előnyöket hordoz magában, hanem kevesebb idegeskedéssel és takarítással is jár. Ezért ne csodálkozzunk, ha az ablakcsere árak egy kicsit magasabbak a jobb minőségű termékek esetén. Inkább várjunk még egy kicsit a munkával, de szánjuk rá a plusz költséget. Türelmünk és előrelátásunk idővel meg fogja hozni gyümölcsét, mi pedig áldani fogjuk előrelátásunkat, emellett a kereskedő is a drágább termékét adja el.

vissza