• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Kivitelezhető a színes műanyag ablak? A válasz meglepő lehet!

2017.11.09.

Kivitelezhető a színes műanyag ablak? A válasz meglepő lehet!

Létezik egyáltalán színes műanyag ablak? Sokan teszik fel ezt a kérdést, amikor új nyílászáró vásárlását forgatják a fejükben, de nem egészen képesek megbékélni a legjobb lehetőséget jelentő műanyag nyílászárók köztudottan fehér színével. Talán Ön is ezért jött, kedves olvasó, így engedje meg, hogy eloszlassam a kételyeit: igenis, létezik ilyen termék, és elérhető az Ön számára is!

Hogy a fenti álltást alátámasszam, most részletesen végighaladunk a műanyag nyílászárók elkészülési fázisain, amely során meg fogom mutatni, hogy miként is lehetséges színes műanyag ablak készítése. Nem titkos, de mindenképp érdekes, szinte bennfentes információk következnek! Hogyan készül a színes műanyag ablak?

Meglepő lehet, de ezek a termékek készítése nem sokban tér el az átlagos műanyag nyílászáró elkészítésének lépéseitől. De mik is azok a lépések, hogy zajlik a folyamat? Először nézzük meg, aztán lerántjuk a leplet a különbségekről.

A munka azzal kezdődik, hogy a gyár megkapja a műanyag profilokat, amelyekből majd a termék elkészül, legalábbis a keret és a tok. Cégünk erre a célra csak a legjobbat vásárolja, hiszen ez a legfontosabb szerkezeti elem, ezen áll vagy bukik a termék minősége. Hogy biztosíthassuk ezt, a Kömmerling - ami , egy nagyon jóhírű és neves cég - által gyártott profilokkal dolgozunk.

A következő lépés, hogy a profilokat, amelyek hosszú darabokban érkeznek, felvágják a kívánt méretre. Ezeket a darabokat forrasztják össze, hogy kialakíthassák a kereteket, amelyek a tok és nyíló alapjául is szolgálnak. Fontos megjegyezni, hogy a profilok belsejébe egy acélmerevítés is kerül, ami biztosítja a szerkezet stabilitását, de növeli a súlyát is.

Miután a keret elkészült, a nyíló esetén behelyezik az üvegeket: igen, több üveglapról van szó, minimum két darabról, hiszen ez a standard eljárás igazi hőszigetelt termékek esetében. A két lap közé nemesgáz kerül, amely sokkal jobb szigetelést nyújt, mint az egyszerű levegő.

Ezután az üvegeket rögzítik, a tokot és nyílót is felszerelvényezik, majd összeállítják, és befóliázzák szállításhoz. A többi már a beszerelést végzők dolga, de hamarosan erre is kitérünk.

A lényeges különbség, ami ezen egyszerű termék és a színes műanyag ablak között van, hogy végezetül annak keretszerkezete beborításra kerül, egy a vásárló által választott fóliával, amely lehet fahatású is. A teljes hatás érdekében, kérhető olyan nyílászáró is, ami színes profilból készül. Általában a barna szín a meghatározó.

Ahogy elképzelhetjük, az ilyen típusú termék számos előnnyel rendelkezik. Az egyik legnagyobb, amit természetesen mindenki azonnal kitalálhat, az esztétikumban rejlik: habár sokan esküsznek a fehér szín egyszerű, modern tiszta szépségére, még ennél is többen vannak, akik nem akarják elereszteni a múlt faablakainak archaikus szépségét, amelyet oly sok éven keresztül szoktak meg otthonaikban, vagy máshol. Ennek a terméknek ők a fő célcsoportja, hiszen ezután nem kell, hogy megtegyék, otthonukba bekerül egy csepp modern nosztalgia.

Emellett, sokak számára fontos a házaik harmóniája is, a színek és formák terén. Ebbe a harmóniába sokszor nem illik egy fehér keret, ami csúfondárosan vigyorog az egyébként tökéletes összeállítás közepén.

Összegzésként elmondhatjuk tehát, hogy a színes műanyag ablak nemcsak hogy létezik, de minden gond nélkül hozzá is juthat cégünkön keresztül. Ammennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, ne habozzon! Lépjen velünk kapcsolatba! Állunk mindenben a rendelkezésére.

vissza