Hogyan válasszunk, ha a költségvetésünkben fontos tétel a műanyag ablak ár?

2018.12.02.

Hogyan válasszunk, ha a költségvetésünkben fontos tétel a műanyag ablak ár?

Lakásfelújításnál és házépítésnél is hatalmas tétel tud lenni a műanyag ablak ár. Nézzük meg Cégünknél - a Tisza Ajtó Kft-nél - a legjobb áron kapható termékeket! Miért is éri meg Önnek? Segítünk a választásban, bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak a Debrecenben vagy Budapesten található bemutatótermeinkben dolgozó kollégáink!

Nézzük tehát az alapáron kapható modelleket: minden termék előre gyártott/öntött profilokból készül, a tok is és a nyílók is, melyeket méretre vágnak és összeforrasztanak. Bennük acélmerevítés található, ami garantálja a gürbülésmentességet és a biztonságot.

A légkamrák száma ötnél kezdődik, amelyeknél kétrétegű üveg kerül felhasználásra, manapság ez a legelterjedtebb. A légkamra azt jelenti, hogy a profilok belül kamrákva vannak osztva és a bennük található levegőrések tovább növelik a hőszigetelőképességet. A profil vastagsága ennél a terméknél hetven milliméter, ami biztosítja a stabilitást, mert ennél a méretnél a légkamrák között a profil falvastagság nem túl vékony.

Kétrétegű az üveg, ami azt jelenti, hogy két darab négy milliméteres vastagságú üveg található a nyílóban és köztük a 16 milliméteres rész argon gázzal van töltve, amelynek sokkal jobb a hőszigetelő képessége, mint a normál levegőnek. Az üveglapok úgynevezett „float-úsztatott” üvegek; gyártásukból adódik a név, mert ónon úsztatva készülnek. A két üveglap között a 16 milliméteres távolságot az úgynevezett távtartó biztosítja, amely általában alumíniumból készül.

Termékeink kérhetőek faerezetű fóliázással is, de a műanyag ablak árat tekintve a legtakarékosabb termék a fehér. Sokféle színben elérhetőek, mint például a sötétzöld, mahagóni, rózsafa, stb., de a fehérnek rengeteg előnye van az árán kívül is. Anyagában színezett, emiatt az esteleg keletkező apró karcok sem látszanak meg rajta; nincs szükség felületkezelésre, ugyanezen okok miatt.

Az évek folyamán is megtartja a ragyogó fehér színét, nem sárgul be. Tisztítása könnyű, langyos mosogatószeres vízzel kell áttörölni. Továbbá a fehér szín minden homlokzati színhez passzol és belülről pedig a lakás falának összes árnyalatával összhangban van. A fehér a tisztaság, a fény, a tökéletesség, nyugalom, ártatlanság jelképe. A keresztény hagyományban az öröm és vigasság hordozója. 

A fehér színnel nem lőhetünk mellé, hiszen mindig pozitív kisugárzása lesz, bármilyenre is színezzük át az otthonunkat.


Ha érdeklődik termékeink iránt, vagy tájékoztatásra van szüksége a műanyag ablak ár tekintetében, keressen minket bátran telefonon, vagy személyesen - állunk rendelkezésére.

vissza