• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Hogy minden passzoljon: a színes műanyag ablak

2018.02.04.

Hogy minden passzoljon: a színes műanyag ablak

Ki ne szeretné a színeket az otthonában? Ki nem szereti a minőséget sugárzó faerezeteket? Ki ne szeretne tökéletesen szigetelő, energiatakarékos és költséghatékony nyílászárókat? Ezek mind egyszerre valósulnak meg a színes műanyag ablak személyében.

A színes műanyag ablak felületét dekorfóliával vonják be, mely sok különféle mintával és színnel előfordul. Általában valamilyen fa kinézetét utánozza, és egyes fajták szinte felismerhetetlenek amíg közelről nem vizsgáljuk őket. Igazán kellemes hangulatot árasztanak a szokványos, tiszta fehérrel szemben. Feldobják a régies és a modern berendezésű lakásokat is, de akár a ház külsejét is átvarázsolhatják, ha mindkét oldalra kérjük. Viszonylag kevesen igénylik, pedig igen különleges módszer arra, hogy otthonosabbá tegyük házunkat.

Természetesen egy ilyen termék semmiben nem különbözik az alap fehér változattól. Megkapjuk ugyanazt a szigetelőképességet és tartósságot, amit ezeknél megszokhattunk. Szinte bármilyen méretben és nyílószerkezettel elérhetők. Akár a terasz- vagy erkélyajtó is lehet fóliával bevonva, hogy így hasonuljon a beltér többi nyílászárójához. Remek választás lehet azoknak, akik ragaszkodnak a klasszikus felületekhez, de új, praktikus megoldásokra vágynak.

Áruk természetesen változik a színeknek hála, ezért érdemes meggondolnunk, hogy szeretnénk-e mindkét oldalát fóliáztatni. Azért nagyon aggódnunk nem kell amiatt, hogy nem engedhetjük meg magunknak, hisz a gyártó viszonylag olcsón fel tudja helyezni a színt. Függ a termék méretétől és a fólia mintájától is a fizetendő összeg, így igen változó lehet, és vannak olcsóbb és drágább, élethűbb változatok is. További információért hívjon minket telefonon, vagy látogasson el kiállítótermünkbe!

Egy színes műanyag ablak bárkinek jó lehet, aki különleges külsőt szeretne kölcsönözni otthonának akár kívül akár belül. Meglepően nagy hatással vannak a házra ezek, ezért érdemes eljátszani a gondolattal, hogy inkább modern, vagy klasszikus, retró kinézetet szeretnénk elérni. Bármi is legyen a végső döntés, egy modern darab minden előnyét megkapjuk.

vissza