• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Egy szelet a nyílászárók világából: bukó-nyíló ablak

2018.01.28.

Egy szelet a nyílászárók világából: bukó-nyíló ablak

Amikor valaki új nyílászárót szeretne otthonába, rengeteg lehetőség közül választhat, hiszen napjainkban az ipar eljutott arra a szintre, hogy a kedves vásárlónak csak meg kell álmodnia, míg nekünk kivitelezőknek, csak le kell gyártani a terméket. Bármilyen kéréssel fordulhat hozzánk, legyen az egy alakos-, kétszárnyú-, toló- vagy éppen egy bukó-nyíló ablak. Minőségileg nincs közöttük különbség, csak kinézetben másak.

Alapvetően teljesen mindegy, hogy pontosan milyen nyílászárót is vásárol, hiszen az alapvető tulajdonságai nem változik. Már a kezdetek kezdetén eldöntöttük, hogy csakis kizárólag olyan termékeket készítünk, ami a vásárlóink igényeit maximálisan kielégíti. Éppen ezért esett a választásunk a műanyag ablakok felé, hiszen a minőség mellett, az ár is igen kedvező.

Alapvetően fehér színűek a termékeink, de amennyiben úgy érzi szíve a megszokott fa mintáért dobban, nyugodtan kérheti ilyen mintázattal vagy csak kívülre illetve belülre, de akár mindkét oldalra egyaránt.

A szerkezet itt is egy szárny és a tok kombinációja. A nyíló belsejébe egy fémmerevítés kerül, a maximális stabilitás miatt. A tok szerkezetbe kerül elhelyezésre a gumizáródás, ami remek szigetelést biztosít. Mindezeken belül található a vasalat, ami körbefut a nyílászárón és itt van kialakítva, hogy egyáltalán bukó-nyíló ablak legyen.

Néhány szó még a típusokról és kinézetükről. A kialakításuk megegyezik, egyedül a mechanikában vannak eltérések, hogy egyes darabok milyenek legyenek, például, csak bukó vagy egyszerre mindkettő, azaz bukó-nyíló ablak legyen. Amennyiben speciális igényei lennének, annak sincs semmi akadálya, hiszen jelenleg igen sok mintánk van, melyekben a megszokott retró formától kezdve, az igazi extravagáns formákig bármit megtalálhat.

Alapvetően már előre összeállított méretekkel dolgozunk, azonban ha az ön által igényelt méret eltér sem fogunk felárat felszámítani, emiatt nem kell aggódnia. A megrendelt termékek rendszerint 2-4 héten belül megérkeznek és beszerelésre készek, azonban ez nagyban függ attól, hogy mikor adja le a rendelését. Ezért a közös munka sikere érdekében, keressen minket minél hamarabb!

vissza