• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Egy szelet a műanyag nyílászárók világából

2017.05.14.

Egy szelet a műanyag nyílászárók világából

Sokan mind a mai napig úgy gondolják, hogy egyféle ablak van, az egyes típusok közt nincs semmilyen különbség, mindössze arra jók, hogy ki lehessen látni rajtuk vagy éppen kizárjuk a kellemetlen zajokat. Éppen ezért okoz mindenkinek meglepetést mikor kiderül egy-egy vásárlás során, hogy az egyes fajták között, igenis hatalmas különbségek rejtőznek.

Milyen műanyag nyílászárók vannak?

Csak néhány típus, a teljesség igénye nélkül:

  • Vannak a nyitásirány szerint megkülönböztetett darabok. Az egyik nyílik, másik pedig bukik. Ár-érték arányban a kettő között, szinte semmi különbség nincs, néhány ezer forint mindössze.
  • Érdemes megemlíteni még a fix ablakokat, ahol arra kell figyelni, hogy itt nincs szárny, csak a tok és a benne található üveg. Őket nem lehet nyitni, zárni.
  • A bukóablakok esetében, a nevéből is adódik, hogy buktatni lehet.
  • A középen felnyíló típus esetében, csak középen lehet őket kinyitni.
  • Váltószárnyas társuk esetében a két szárnyat tudunk akár egyszerre kinyitni, aminek köszönhetően tágra tárhatjuk ablakunkat.
  • Néhány embert meglephet ugyan, de egyes erkélyajtók is ide tartoznak, mivel sokan úgy is hívják őket, hogy a "földig érők". Ezen daraboknak csak belül helyeztek el kilincseket, kívülre egy fogantyút alakítottak ki.

A műanyag nyílászárók esetében lehetőségünk van egyedi méretű termékeket igényelni. A plusz költség miatt egyáltalán nem kell aggódni, ugyanis a megadott mérethez leginkább közel eső érték szerint lesz az ár megszabva.

A gyártási határidőkre különös figyelmet szentelünk, a megrendelést követően akár már két héten belül otthonába kerülhetnek a műanyag nyílászárók.

Amennyiben a rendelés mellett döntenek, érdemes egy felmérést végeztetni. Debreceni ügyfelek esetében ez teljes mértékben díjmentes, Budapesten mindössze háromezer forintba kerül, de megrendelést követően, ez az ár beleszámít a végösszegbe, ajtók esetében is.

vissza