• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Egy nem mindennapi műanyag ablak akció

2019.02.03.

Egy nem mindennapi műanyag ablak akció

A műanyag ablak akció egy remek lehetőség arra, hogy a szigeteléssel kapcsolatos költségeket ne hagyjuk az egekig emelkedni.

Ha nagy lakásfelújításra kerül a sor, a tulajdonosok felkészülhetnek arra, hogy rengeteg pénzt kell befektetnie a házába. Ilyenkor a leghasznosabb, amit tenni lehet, hogy kedvezményes ajánlatokat keresünk. Magának a felújításnak a dátumát is érdemes úgy időzíteni, hogy lehetőség legyen arra, hogy egy-egy akció kedvéért tudjunk módosítani rajta.

A műanyag ablak akció egy olyan nem mindennapi ajánlatot jelent, amelynek hála könnyíthetünk a lakásfelújításra szánt pénzügyi terheken. Minél nagyobb az otthonunk, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy sok nyílászárót kell kicserélnünk, főleg, ha ezek még hagyományos módon, fából készültek. Az ablakcsere felújításnál egy nagyon fontos szegmens, mivel ennek elsősorban nem dekoratív, hanem energiatakarékossági funkciója van.

Az átlagos felhasználók számára a saját költségeik a mérvadóak, azonban egy nem jól szigetelt háznál rengeteg hőt sugároz ki az otthonunk. Ez terheli a környezetünket, mivel ahhoz, hogy az ideális hőmérsékletet fenntartsuk a házunkban, sokkal többet kell fűtenünk, ehhez pedig több energiát is kell felhasználnunk.

A műanyag nyílászáró profilok úgy lettek kialakítva a szárnyakban elhelyezkedő üveglapokkal együtt, hogy a legnagyobb védelmet nyújtsák a kinti hőmérséklettel szemben, legyen az hideg vagy meleg. A profilokban található légkamrák nagymértékben felelősek azért, hogy kevesebb meleg szökjön el rajta keresztül.

Ezen elv mentén alakult ki a dupla vagy tripla üveges megoldás a szárnyakban. Eredetileg itt is levegő volt megtalálható az üveglapok között, azonban idővel elterjedt, hogy inkább nemesgázzal töltik ki ezt a területet, mivel ennek jobb a hőszigetelő képessége. Minél szélesebb ez a réteg, annál jobb eredményeket lehet felmutatni szigetelés szempontjából ezeknél a termékeknél – mind a profiloknál, mind az üveglapoknál.

Amennyiben érdeklődik egy jó műanyag ablak akció iránt, nézzen szét honlapunkon, vagy keressen fel bátran bennünket!

vissza