• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Az egyre népszerűbb amerikai ablak

2018.03.25.

Az egyre népszerűbb amerikai ablak

A hollywoodi filmekben mindig egészen másféle nyílászárókat látunk. Ezek felfelé nyílnak, így igen helytakarékosak, mely sokak számára fontos tényező. Európában ritkábban használják őket, de természetesen megvan rájuk a kereslet országunkban is. Ebben az írásban segítünk megtalálni az önnek megfelelő formát.

Az amerikai ablak nálunk leginkább műanyag formában érhető el. Ez sokkal modernebb és jobb megoldás a hagyományos fánál. Nem kell időnként lakkozni, és semmi esetre sem vetemedik el. Ahogy azt már megszokhattuk, szigetelése sem utolsó ezeknek a termékeknek. A tengeren túlon is sokan váltanak ilyen anyagra, hogy költséghatékonyan tudják a fűtést megoldani, és egyben a környezetre is odafigyeljenek. Ez betudható a légkamrás kialakításnak, és a műanyag alapvetően jó hőszigetelő képességének.

A hagyományosan nyithatóktól jelentősen eltér. Azok általában befelé nyílnak, vagy buknak, míg ezek egy sínen felfelé csúsznak. A kettőt összehasonlítva ez minimális mértékű hátrányt jelent szerkezetére nézve, de ettől függetlenül megtartja remek tulajdonságait, és sok-sok évig marad velünk ugyanúgy. Ez a nyitási lehetőség biztosítja azt, hogy igen kis helyet foglal, ezért nem jelent gondot egy kisebb méretű szoba szellőztetése, illetve nem akadályozhatja semmilyen bútorzat sem.

Amerikai ablak vásárlása esetén különösen oda kell figyelnünk a minőségre. Sok gyártó azért állt rá ezeknek a termékeknek a gyártására, hogy az „amerikai” kifejezéssel - ami manapság igen figyelemfelkeltő - könnyedén vevőket szerezzen, miközben trehány munkát végez, nem megfelelő alapanyagokat használ, és elavult technológiájával képtelen működő légkamrákat kialakítani. Ezek tartóssága is gyakran kifogásolható, ami egyébként már könnyebb súlyukon is érzékelhető.

Európában a legprecízebb, legjobb nyílászárókat a németek állítják elő, a tolóablakok esetében pedig a neves amerika gyártó, a CertainTeed termékei a favoritok. Ezért érdemes nekünk is hozzájuk fordulni alapanyagért, ebből gyártjuk termékeinket, melyek nagy elégedettségre tettek szert vásárlóink körében.

Ha elnyerte tetszését az amerikai ablak, nálunk megtalálja a legjobbakat Budapest és Debrecen területén. Keressen bennünket telefonon vagy személyesen, hogy megbeszéljük a részleteket, és az árakat. Annyi biztos: nem fogja megbánni a vásárlást, és sokáig élvezheti e remek termék okozta előnyöket.

vissza