• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Beltéri ajtó választék

fehér beltéri ajtó választék

üveges beltéri ajtó választék

üveges beltéri ajtó választék

A Tisza Ajtó Kft megalakulásakor mdf alapanyagból készült ajtók forgalmazásával indult. Az azóta eltelt időszakban a beltéri ajtó kínálatunkat jelentősen kibővítettük.

Ide kattintva megtekintheti beltéri ajtó kínálatunkat.

Legelőször az mdf ajtókat festett felületen kívül vákuumfóliás felülettel is lehetett rendelni, (Magyarországon legelőször). Ezek után vettük fel kínálatunkba az üveg ajtókat, mely esetben a meglévő mdf tokra építettük rá a 8mm vastag biztonsági üveglapot. Az üveg ajtókkal szinte egyszerre Magyarországon is megjelentek a cpl felülettel rendelkező ajtók, melyek óriási előnye az egyedi méretre gyártás, a nagy színválaszték és a kedvező ár. Ezeket is immár a spalettánkon tudhattuk a Magyarországi megjelenésükkel egy időben. Nem sokkal ezután felvettük kínálatunkba az igényesebb igazi fa ajtók kedvelt típusát a valódi furnér felülettel rendelkező ajtókat. Legutolsó sorban mutatnám be a magyar piac legolcsóbb, de még gyári felületkezelt ajtótípusait a dekor ajtókat. Nálunk ez a legolcsóbb kategória, ezeknél gyengébb ajtókat már az üzletpolitikánk nem enged meg forgalmazni.

üveges beltéri ajtó választék

üveges beltéri ajtó választék

dió beltéri ajtó választék

A forgalmazott beltéri nyílászárók mind utólag szerelhető tokkal rendelkeznek, melyeken 2 cm es állítási lehetőség van. Felületkezelést a későbbiekben nem igényelnek, soha nem kell festeni, lakkozni őket. Ezek az ajtók bútor minőségű anyagból készülnek, szoktuk is mondani, hogy „Az első bútor az otthonában”.

A dekor kivételével az összes ajtó egyedi méretben is rendelhető, ez azt jelenti, hogy akár fél cm pontossággal tudjuk az ajtókat gyártani. Így nincs olyan falnyílás ahova nem tudnánk elkészíteni termékeinket. Igény esetén akár felül íves kialakítású nyílászárókat is legyártunk, vagy akár íves falba íves tokkialakítású ajtót is.

Termékeinket az egyedi gyártás a rengeteg minta és szín miatt raktáron nem tartjuk. A megrendelés átlagosan 4-6 hét között készül el, amit ha szükséges tudunk rövidíteni is. De, hogy mennyire azt csak konkrétan a megrendelés előtt tudjuk megmondani.  

A nálunk vásárolt termékeket természetesen saját beépítő csapattal szereljük be a helyükre. A beépítőink végzik el a helyszíni felmérést is. Kiszállítást saját teherautóval végzünk az ország bármely területére és külföldre egyaránt.