• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Bejárati ajtó választék

Cégünk  a Tisza Ajtó Kft megalakulása óta forgalmaz beltéri és bejárati ajtókat. A beltéri ajtók mint nevükből is adódik kizárólag csak beltérbe valók. A bejárati ajtók viszont kerülhetnek kül térbe és bel térbe - mint például lépcsőházi bejárati ajtó - egyaránt. Két típusát tartjuk, az egyik kapható bejárati ajtó fajta a műanyag a másik pedig az acél.

műanyag bejárati ajtó ARSENAL A8

műanyag bejárati ajtó WATTFORD WT2F

műanyag bejárati ajtó MANCHESTER M1

műanyag bejárati ajtó LEEDS L2

műanyag bejárati ajtó CHRYSTAL CR1

 Ide klikkelve tekintse meg műanyag bejárati ajtó választékunkat.


A műanyag bejárati ajtók rengeteg minta közül választhatóak, fehér vagy színes kivitelben is. A mintát tudjuk egy dekor panellel és magából az ajtószárny anyagából is készíteni. Üvegek közül 2 és 3 rétegű hőszigetelt üveggel egyaránt kérhetőek. A vasalat a német ROTO cég terméke.  ponton záródik, alacsony alu küszöbbel készül, felületkezelést a későbbiekben nem igényel. A legszélsőségesebb időjárási viszonyok között is helyt áll. A 40 Celsius fok különbség a külső és belső tér között sem árt meg neki. Egyedi méretben is rendelhető, ezért felárat nem számolunk fel. Gyártási határidejük fehér és színes kivitelben eltérő. A fehérek 3-5 hét alatt a színesek 1-2 héttel hosszabb idő alatt készülnek el. A határidőkön a gyárral való egyeztetés után tudunk csökkenteni, de ezt egyeztetnünk kell.

acél bejárati ajtó dió színben üveges

acél bejárati ajtó redwood színben üveges

fehér acél bejárati ajtó üvegezve

acél bejárati ajtó tele kivitel

acél bejárati ajtó mart mintával

Ide klikkelve tekintse meg acél bejárati ajtó kínálatunkat.


Az acél biztonsági bejárati ajtók szintén rengeteg kialakítás közül választhatóak, színvilágban nagyon széles spalettáról lehet választani. Ezen ajtók bel térbe , lépcsőházi bejárati ajtóként lettek kifejlesztve, alap esetben kül térbe nem szerelhetőek. Viszont pár éve a gyártó cégünk kifejlesztette a kimondottan kül térbe szerelhető verzióját. Így nyugodtan a homlokzaton is beszerelhetők ezek a biztonsági ajtók. Az ajtók mivel rengetek vasat tartalmaznak, nagyon nehezek, 1 ajtó több mint 100 kg. Viszont a kiváló vasalatnak köszönhetően ezt használat közben észre sem lehet venni. alapból jár hozzá egy kitekintő. egyedi méretben felár felszámolása nélkül készülnek. A gyártási határidő 3 hét, de ha valakinek feltörték otthonát és nagyon gyorsan szüksége van ajtóra soron kívül elkészítjük számára.