• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Műanyag ablakcsere - egyedül vagy szakemberrel?

2017.11.26.

Műanyag ablakcsere - egyedül vagy szakemberrel?

Igen pozitív tulajdonság az, ha valakit már kiskorától kezdve megtanítanak arra, hogyan tud a jövőben minél több pénzt megtakarítani. Egyik ilyen okos spórolási mód, ha lakásában minél hamarabb elvégzésre kerül a műanyag ablakcsere. Ugye mennyivel kedvezőbb, ha például a téli ünnepek idején a plusz gázszámla helyett, megajándékozhatja a családját nagyobb ajándékkal?

Jó választás lehet az Ön számára a cégünk által biztosított termék, ugyanis ezzel garantálni tudjuk a lehető legjobb minőséget, hiszen meggyőződésünk, hogy felelősséggel tartozunk a vásárlóunk felé. Mivel a műanyag ablakcsere, egyáltalán nem vesz sok időt igénybe, érdemesebb minél előbb kiválasztani az ön számára legszimpatikusabb terméket.

Annak érdekében, hogy a lehető legjobb vásárt üsse nyélbe, célszerű a rendelést megelőzően kérnie egy felmérést, mert ez ingyenes, és elengedhetetlen a tökéletes végeredményhez. Szerepe igen fontos a csere során, ugyanis ha önnek egy régebbi nyílászárója van, akkor tudnunk kell pontosan, hogy az új terméknek hány centiméternek kell lennie, hogy tökéletesen illeszkedés miatt.

Ahogy említésre került korábban, a beszerelés nem vesz sok időt igénybe.
Első lépés, hogy a régi szárnyakat és minden hozzátartozó részt eltávolítanak a mesteremberek. Ezt követő lépés a tokok kibontása, ahol külön figyelmet kell szentelni arra, hogy úgy legyenek eltávolítva, hogy ne sérüljenek meg a falak. Mindezek kiszedése után, egy teljesen üres falnyílásunk van, és némi törmelék a bontásból, amit nem árt eltakarítani. Mi erről is gondoskodunk. Elszállítjuk Ön helyett a felesleget.

Ezt követi a tokok előkészítése, ahol minden irányból, oldalt megfúrják azt, annak érdekében, hogy tökéletesen és erősen rögzíteni tudják a falhoz. Ezután kerül beszerelésre az új tok, aminek vízszintesen és függőlegesen is megfelelően, vízszintben kell állnia. Ezután következik a tok és a fal közötti rész kitöltése és szigetelése purhab segítségével. A belső párkányokat méretre szabják és felhelyezik a helyükre, végül szintén purhabbal rögzítik őket.

Mennyire egyszerűnek tűnő folyamat a műanyag ablakcsere, pláne, ha azt képzett szakemberek hajtják végre, gyorsan pontosan. Ne bajlódjon vele egyedül, munkatársaink állnak rendelkezésére! Keressen minket bátran!

vissza