• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Műanyag ablak:Tények és tévhitek

2013.09.17.

Műanyag ablak:Tények és tévhitek

A nyílászárók anyagát tekintve mindenki a saját ízlése, elképzelése, igénye és nem utolsó szempontból pénztárcája szerint választhat. A régi idők hagyományos fa nyílászáróit hatalmas lendülettel váltják fel mai korszerű műanyag ablak. Persze ez a fejlődés is egy folyamat része volt, amíg eljutottunk odáig, hogy a profilgyártók megfelelő minőségű műanyag ablak profilokat gyártsanak.

Legnagyobb aggály volt, hogy a műanyag ablak tökéletes szigetelése révén nem hagy a lakótérben esélyt a megkívánt légmozgásra, így sokan a penész, ill. a párásodás lehetőségétől tartottak.  A mai műanyag ablak gyártási technológia megoldotta ezt a felvetést egy úgynevezett résszellőző funkció beépítésével a műanyag ablak profiljába. Ami biztosítja a folyamatos légmozgást anélkül, hogy a műanyag ablak nyitva lenne és a külső hőmérséklet lehűtené a belteret.

Másik probléma a nem UV álló PVC-ből készített műanyag ablak volt. Ami évek elteltével a nap sugárzás hatására megsárgult. Ez nem volt minden műanyag ablak márkának a jellemzője, de egy kettőnek sajnos igen. Ami nagyban rontotta a képet a műanyag ablakról. Ezt a problémát már az-az egy két gyártó réges-régen orvosolta. (Az egyik  nem e miatt ugyan, de már meg is szűnt). Cégünk által forgalmazott hófehér műanyag ablak garantáltan az is fog maradni, hisz ellenáll az időjárás viszontagságainak, nem veszíti el fehér színét, besárgulástól a napsugarak, szívó hatásától nem kell tartaniuk. Minőségi műanyag nyílászáróink UV álló anyagból készülnek, ez garantálja a hosszú élettartamot.  Ami megfelelő karbantartás mellett akár 40-50 év is lehet.

Az esztétikai elvárásoknak megfelelve a modern műanyag ablakainkat a fehér színen kívül széles színválasztékban kínáljuk Önöknek.

vissza