• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Kömmerling ablak – hagyomány és minőség

2017.05.21.

Kömmerling ablak – hagyomány és minőség

A mai világban napról napra bukkannak fel új cégek, melyek próbálják magukhoz csábítani a vásárlókat. Ez egy részüknek sikerül, ők fennmaradnak, tovább folytatják tevékenységüket, míg azoknak, amelyeknek nem sikerül kiépíteni a megfelelő ügyfélkört, nem marad más hátra, mint lehúzni a rolót, és valami új tevékenységbe kezdeni. Emellett a régi, patinás cégek sem ülhetnek karba tett kézzel a babérjaikon.

Az ő feladatuk, hogy a régi vásárlóközönségüket megőrizzék, de folyamatosan fejlődjenek, megfeleljenek a kor kihívásaink, és terjeszkedjenek, hogy minél több helyen elérhetőek legyenek. Így az ügyfélkörüket is folyamatosan tudják bővíteni, egyre modernebb gyárakat tudnak építeni, és amennyiben másik országban, netán kontinensen telepednek le, a szállítási költségeken, és a munkaerőn is pénzt, illetve időt takaríthatnak meg.

Műanyag ablak gyártásával számos vállalkozás foglalkozik Magyarországon, s még több Európában. Köztük a Kömmerling ablak olyan név, amely garanciát jelent a minőségre, hiszen a világ egyik, ha nem a legjobb nyílászárós cége áll a név mögött. A németországi eredetű cég már több mint 100 éve van a piacon, a kezdetektől nyílászárók tervezésével és gyártásával foglalkozik. Mára már majdnem minden kontinensen megtalálható, s számtalan vásárló elvárásainak sikerült már megfelelniük.

Egy ember és egy cég életében is nagy szó, ha megéri a száz évet. Azonban, ha egy ember életútját tekintjük, a századik év felé már rég túl van a csúcsformáján, csillaga már leáldozóban van. Egy jól vezetett cég esetében azonban a kort a maguk hasznára lehet fordítani, és a tapasztalatok felhasználásával egy stabil és erős vállalatot lehet a száz év alatt felépíteni. Ilyen cég a Kömmerling is, melynek csillaga fényesen világít az égbolton.

A Kömmerling ablak a mai napig a lehető legjobb alapanyagból készül, s szigorú minőségellenőrzési elvárásoknak felel meg, mire eljut a felhasználókhoz. Ezek az elvárások ugyanolyan szigorúak a világ minden pontján, így teljesen mindegy, melyik gyártóegységtől rendelik meg a terméket, ugyanazt a színvonalas minőséget fogják megkapni.

A Kömmerling ablak számos variációban nálunk is kapható, ezért ha világelső nyílászárót szeretne, nézzen be hozzánk, hogy ezen keresztül nézhessen ki a világra.

vissza