• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

Fókuszban a panel ablakcsere

2017.06.18.

Fókuszban a panel ablakcsere

Lakásainkat sajnos néha nem tudjuk úgy alakítani, ahogy szeretnénk. Nem árthatunk a falaknak, és nem is építhetünk hozzá. Vannak azonban olyan dolgok, amiket kicserélhetünk.

Ilyenek a nyílászáróink. Nincs is rosszabb egy kicsi és zsúfolt élettérnél, mely börtönként vesz körbe bennünket, ahonnan egyetlen kilátásunk a külvilágra az ablak, hacsak nem akarjuk beérni a televízió csalóka, mesterséges képével. Ne aggódjon! A Tisza ablak és ajtó a panel ablakcsere specialistája. Rugalmas keretek között elvégzi otthonában nyílászárói cseréjét. Elégedettsége garantált.

Sok régi lakás mind a mai napig régi faablakokkal van felszerelve, melyek könnyen átengedik a hőt. Ez a téli fűtés idején nem előnyös, de nyáron is kiszáll rajta az a kevéske hűvös levegő, tikkasztó meleget kreálva így a sokadik emeleten. A modern műanyag ablak jobb megoldás ide is, hisz sokkal jobban szigetel, csökkentve ezzel a kellemetlenségeket. Ha kell, akár teraszajtajainkat is átalakíthatjuk. Ezek az újdonságok akár új színt is vihetnek a szobánkba.

A panel ablakcsere pont ugyanúgy történik, mint máshol. A régi ablakot szakemberek kibontják a falból, majd felhelyezik az újat, és purhabbal körbefújják, extra szigetelés biztosítása miatt. Ettől fogva egy új, tökéletesen tartó, szép termékkel gazdagodunk.

Műanyag nyílászáró vásárlásánál érdemes odafigyelni. Inkább minőségi darabokat keressünk megbízható gyártóktól, mert a legolcsóbb, Ázsiában gyártottak újrafelhasznált anyagokat használnak, sokszor akár a merevítőkhöz is. Ezeknek a tartóssága nem ér fel a jobb gyártmányéhoz. A forgalmazóknál érdeklődjenek a márkákról, és mindenképp tájékozódjanak az árak terén. Megbízható helyeken persze nem sóznak ránk silány termékeket, és általában német gyárak darabjait hozzák el nekünk.

A panel ablakcsere tehát könnyen megoldható. A modern típusok minden igényt kielégítenek, így nem kell attól se tartanunk, hogy nagyobb vagy épp kisebb méretekre van szükség, esetleg az ócska teraszajtó cseréjét szeretnénk elvégezni. Ha melegebb külsőre vágyunk, akár faerezetet utánzó fóliát is kérhetünk. Mint látja, ez remek lehetőség lehet mind a lakás kellemetlenségeinek csökkentésére, mind annak modernizálására, és a szobadizájn javítására.

vissza