• Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

  • Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Műanyag ablak, műanyag nyílászárók

    Budapest és Debrecen vonzáskörzetében

A műanyag nyílászárók világa

2017.11.02.

A műanyag nyílászárók világa

Manapság mindannyiunk számára egyértelműen jó döntés a modern műanyag nyílászárók használata. Legyen az kertes, vagy panelház, ez az eszköz a leggyakrabban előforduló típus saját kategóriájában. Az anyaguk rendkívül sokoldalú, és könnyen előállítható, melynek köszönhetően viszonylag olcsók is.

Szinte minden egyéb variációjuk valamilyen hátránnyal küszködik: a fából készültekkel sok probléma előfordulhat, elszíneződhetnek, idővel elromolhatnak, és néha lakkozásra is szorulnak. A következőkben vizsgáljuk meg a modern műanyag ablak jellemzőit, és nézzük meg, hogy miért ennyire elterjedt és köztudottan előnyös!

Habár ugyanúgy néznek ki, a műanyag nyílászárók sokfélék lehetnek. Különféle gyártók léteznek, akik egymással versenyezve újabb és újabb technológiával készítik a termékeiket. Vannak hamisítványok is, melyek minősége eltörpül az Európában, leginkább Németországban gyártottaké mellett. Olyan márkák, mint a Kömmerling évtizedek óta foglalkoznak ezeknek a termékeknek a gyártásával, és ez tükröződik az általuk nyújtott minőségben. Belső szerkezetek terén nagy különbségek vannak típusok közt.

Figyelembe kell venni a légkamrák számát, az üvegek számát, a profil vastagságát stb. Például. Az 5 légkamra már nagymértékben javítja a szigetelést, de az ennél is több már csak elhanyagolható javulást okoz. A három üvegréteg sem alapfelszereltség, hisz drágább, és nem javítja a hőmegtartási képességét jelentősen, ugyanakkor passzív házakba ezt lehet csak beépíteni, hiszen ott tökéletes szigetelésre van szükség.

Ha azt szeretnénk, hogy műanyag nyílászárók díszítsék otthonunkat több adatot is egyeztetnünk kell az értékesítővel. A méreteket természetesen az általában ingyenes felmérés során lemérik nekünk, de sok lehetőség van arra, hogy kicsit különlegessé tegyük, vagy egyéb funkciókkal lássuk el a termékeket. Megszabhatjuk, hogy hogyan és merre nyíljanak: a hagyományos bukó-nyíló szerkezet mellett beállíthatók résnyílóra is, hogy enyhe szellőztetés mellett elhagyhassuk a házat.

Amerikai stílusú is lehet, ami azt jeleni, hogy a kinyitáshoz függőlegesen kell tolnunk egyik szárnyát, hogy így helyet takarítsunk meg. különbözőképp feloszthatjuk a profilt, ha egy egész falrészt szeretnénk helyettesíteni vele különböző méretű részekkel, akár erkélyajtóval. Tolószerkezettel is ellátható, ami így praktikus, könnyen nyitható, nagyméretű, mégis remekül szigetelő teraszajtóként is tökéletesen megállja a helyét.

Amennyiben cserére van szüksége keressen minket bátran, készséggel segítünk a műanyag nyílászárók kiválasztásában, tervezésében. Érdeklődhet telefonon vagy személyesen, illetve kérhet árajánlatot tőlünk az interneten is. Ezután a fentebb említett felmérés következik, melyet Debrecenben ingyen vállalunk, Budapesten minimális költsége van, mely jóváíródik a vételárból. Az ezt követő megbeszélés után megrendelik az új darabot a megadott specifikációkkal, és nemsoká megtörténik a beépítés. Ez utóbbi nem sok időt vesz igénybe, a szakemberek percek alatt ki tudják szerelni a régit, és felhelyezik az új ablakot.

Mint Ön is láthatja: a modern műanyag nyílászárók igen sokfélék lehetnek, így minden igényt kielégítenek. Nincs szükségük gondozásra, és sok-sok évig megmaradnak változatlan szigetelést biztosítva otthonunkban. Még faerezetet utánzó fóliával is elláthatók, ha esetleg az unalmas fehér színük miatt aggódna. Áruk igen kedvező az alternatívákhoz képest, de mindenképpen érdemes minőségi márkát választani. Ha további információra van szüksége, érdeklődjön online vagy személyesen értékesítőinknél!

vissza