Kapcsolat

Müanyagablak - Glasz Tamás

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
 
(Nótárius utca sarok a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Hasznos írások műanyag ablakról

Miből áll össze a műanyag erkélyajtó ár?

2017.09.28. Miből áll össze a műanyag erkélyajtó ár?

A műanyag erkélyajtó ár, ahogy a többi nyílászáróé is, nagymértékben függ attól, hogy mekkora méretre van szükségünk a falnyílás lefedéséhez. Emellett érdemes minőségi terméket is választanunk, ha nem akarjuk, hogy veszteséges legyen ez a típusú vállalkozásunk, ugyanis nem csak az egyszeri költséget kell ilyenkor figyelembe vennünk, hanem a későbbi kiadásokat is, amely a fűtéssel, vagy a helyiség klimatizálásával jár.

tovább

Műanyag ablak akció! Átverés, vagy valóban jó lesz nekem?

2017.09.24. Műanyag ablak akció!  Átverés, vagy valóban jó lesz nekem?

Sok helyen hirdetik az ablakos cégek, hogy műanyag ablak akció, de nagyon a dolgok mögé kell nézni, mert sajnos előfordul az átverés vagy a silányabb minőség eladása is. Nézzünk erre néhány példát!

tovább

Passzívház ablak árak régen és ma

2017.09.21. Passzívház ablak árak régen és ma

Az elmúlt idők globális változásai miatt és annak köszönhetően, hogy az emberek egyre tudatosabban próbálnak és kezdenek el élni, megnőtt az igényük is arra, hogy a lakásukat is ennek megfelelően alakítsák ki. Ahogy a trendek, úgy a passzívház ablak árak is folyamatosan változnak, de egy dolog biztos, hogy nálunk mindig a lehető legjobb megoldást fogja megtalálni.

tovább

Műanyag ablak Budapest területén is, a Tisza Ajtó és Ablaktól

2017.09.17. Műanyag ablak Budapest területén is, a Tisza Ajtó és Ablaktól

A műanyag ablakok manapság bárhol elérhetők, könnyen előállíthatók, és minden tekintetben modern, tartós és olcsó megoldásnak számítanak a világ, és ezáltal Magyarország területén is. Hol máshol szerezhetnénk be ezeket, mint a fővárosban? Temérdek forgalmazó ajánlataival találkozhatunk nap, mint nap, de vajon mire kell odafigyelnünk?

tovább

A panel ablakcsere esetleges problémái

2017.09.14. A panel ablakcsere esetleges problémái

A panel ablakcsere esetében a leggyakoribb problémaforrás maga a lakóközösség. Az elöregedő tömbházak többnyire központi fűtéssel, rossz külső szigeteléssel, valamint elavult nyílászárókkal rendelkeznek. Az idős lakók általában közömbösek a háztömb felújításával kapcsolatban, azonban előfordul, hogy egyenesen ellenségesen viselkednek, ha szóba kerül ez a téma.

tovább

Akciós műanyag ablak: mire vigyázzunk?

2017.09.10. Akciós műanyag ablak: mire vigyázzunk?

Az akciós műanyag ablak elsőre ugyan jó vételnek tűnik, de először mindig tájékozódjunk! Sokan adnak ki kifogásolható termékeket a kezükből, ezért fontos, hogy megbízható helyről vásároljunk. A következőkben bemutatom, milyen leértékelt áruk jók, és melyek nem érik meg az árukat.

tovább

Sokoldalú és nagyszerű: a műanyag erkélyajtó

2017.09.07. Sokoldalú és nagyszerű: a műanyag erkélyajtó

A műanyag erkélyajtó manapság szinte kötelező egy rendes panelházban. Ennek sok oka van: egyrészt remekül szigetel, így kíméli a környezetet és gázfogyasztásunkat, tartós, és még jól is néz ki. Összességében rendkívül jó vétel, akár cserére szorul a régi, akár nem. Modern építésű házak emeleteire nincs is ennél jobb választás.

tovább

Az örök darabok, a műanyag ablakok

2017.09.03. Az örök darabok, a műanyag ablakok

A műanyag ablakok mindig olyan "örök termékek" lesznek, amikről biztosan azt mondhatjuk, hogy sosem fognak kimenni a divatból. Nem csupán mutatósak, de hihetetlen masszívak és tartósak is. Amennyiben úgy érzi, hogy lassan ideje lenne a cserének, mert a régi fa nyílászárója kezd elöregedni, vagy éppen csak valami sokkal modernebbet, praktikusabbat, értékállóbbat szeretne, ez az, amire most szüksége van.

tovább

Túl szép, hogy igaz legyen? Műanyag ablakcsere akció

2017.08.31. Túl szép, hogy igaz legyen? Műanyag ablakcsere akció

Bárkit érhetnek meglepetések, és bármikor történhetnek balesetek, egy műanyag ablakcsere akció viszont mindig jól jön. Akár betört, akár régi, és már nem záródik, vagy csúnyán lekopott róla a festék, vagy akár nem szigetel rendesen, egy műanyag nyílászáró segít a bajon.

tovább

A színes műanyag ablak

2017.08.27. A színes műanyag ablak

Sokakban felmerül az igény arra, hogy ne fehér, hanem színes műanyag ablak legyen beépítve a házukba. Erre szerencsére ma már van lehetőség, ugyanis a fehér mellett még két másik színből is gyártanak profilt, amelyek a lehető legjobban illeszkednek a vásárlók igényeihez.

tovább