Kapcsolat

Müanyagablak - Glasz Tamás

1141 Budapest,
Gvadányi u. 87.
 
(Nótárius utca sarok a Rákos patak partján)
Telefon: 06-1-273-1528
Mobil: 06-30-321-3901

DEBRECENIEK FIGYELEM!!! 

DEBRECENBEN IDEIGLENESEN (LAKTANYA UTCAI ÜZLETÜNK BŐVÍTÉSE, FELÚJÍTÁSA MIATT) ÚJ CÍMEN TALÁL MEG BENNÜNKET. MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

IDEIGLENES CÍMÜNK:

4025 DEBRECEN, POSTAKERT UTCA 14.

B. ÉPÜLET, FÖLDSZINT

TELEFON: 06 30 278 8844 

4028 Debrecen,
Laktanya u. 8.

Telefon: 06-52-537-158
Mobil: 06-30-278-8844

E-mail: tiszaajto@tiszaajto.hu

Hasznos írások műanyag ablakról

Mit jelenthet számunkra egy műanyag ablak akció?

2017.12.10. Mit jelenthet számunkra egy műanyag ablak akció?

Egyszer, valamikor a régmúlt időkben egy kereskedőnek, akinek nem ment annyira jól az üzlete, forradalmi tervet eszelt ki, olyat, ami mindörökké megváltoztatta a társadalmat, lefektette a mai kapitalizmusunk alapjait: egy napon, amikor látta, társai mennyiért árulnak, úgy döntött, hogy megkísérel alájuk ajánlani, kicsit megkurtítva saját hasznát, új vevők reményében.

tovább

Változatok a kényelemre: a bukó-nyíló ablak

2017.12.07. Változatok a kényelemre: a bukó-nyíló ablak

Egy hosszú nap után nincs is jobb érzés, mint hazatérni a kényelmes otthonunkba. A komfortérzetünket sok minden meghatározza ebben a környezetben is: milyen a benti hőmérséklet, mennyire friss a levegő, kell-e takarítani vagy minden patyolat tiszta. Ezek a dolgok egy helyen összefonódnak: mindegyik jellemző a bukó-nyíló ablakra. Három főbb összetevője van: a fehér műanyag, az üveg és az apró fémszerkezetek, amik működésre bírják.

tovább

Mikor megfelelőek az ablakcsere árak?

2017.12.03. Mikor megfelelőek az ablakcsere árak?

A legegyszerűbb válasz a kérdésre az lehet, hogy akkor, amikor a vásárló és a kereskedő is elégedett az üzlet megkötése után. A valóságban ilyen eset is szép számmal előfordul, de azért mindig van olyan, hogy az egyik fél egy kicsit elégedetlenkedik. A vásárló azért, mert sokallja az összeget, amit ki kell fizetnie, a kereskedő pedig azért berzenkedhet, mert a vevő túl nagy árengedményt próbál tőle kicsikarni. Van példa mindkét esetre bőven.

tovább

Egyszerű és nagyszerű: a műanyag teraszajtó

2017.11.30. Egyszerű és nagyszerű: a műanyag teraszajtó

A műanyag teraszajtó igen nagy népszerűségnek örvend, hisz gazdaságos és praktikus megoldásnak számít. Gazdaságos, hisz viszonylag könnyű előállítani: gyakorlatilag nem más, mint egy nagyméretű, tolható, kilincsel szerelt műanyag ablak. Ugyanott gyártják, ugyanolyan eljárásokkal készül, ennek köszönhetően remekül szigetel, sokféle funkciót képes betölteni, és akár egy egész falat átláthatóvá tehet egyetlen, osztott szerkezet részeként.

tovább

Műanyag ablakcsere - egyedül vagy szakemberrel?

2017.11.26. Műanyag ablakcsere - egyedül vagy szakemberrel?

Igen pozitív tulajdonság az, ha valakit már kiskorától kezdve megtanítanak arra, hogyan tud a jövőben minél több pénzt megtakarítani. Egyik ilyen okos spórolási mód, ha lakásában minél hamarabb elvégzésre kerül a műanyag ablakcsere. Ugye mennyivel kedvezőbb, ha például a téli ünnepek idején a plusz gázszámla helyett, megajándékozhatja a családját nagyobb ajándékkal?

tovább

Műanyag nyílászárók Debrecen városában

2017.11.23. Műanyag nyílászárók Debrecen városában

Ön is helybeli lenne? Vagy csak nemrég költözött városunkba, miután megvette új lakását? Akkor talán nem fogok újat mondani azzal, hogy "kiváló műanyag nyílászárók Debrecen városában" mondat alatt, vajon melyik cégre is gondolok. Na jó, ez lehet kicsit furán hangzik, de higgye el nekem, amennyiben valódi és minőségi ablakot szeretne vásárolni, minket kell felkeresnie.

tovább

Az anyagi kérdésen túl: hogyan áll össze a műanyag ablak ár?

2017.11.19. Az anyagi kérdésen túl: hogyan áll össze a műanyag ablak ár?

Azt, hogy mennyi pénzt kell otthagynunk az üzletben, ha esetleg ablakcserére adjuk a fejünket, elég egyszerűen kiderítjük: személyes találkozók, internetes források, esetleg más vásárlók tapasztalatai fellibbenthetik a fátylat erről a kényes témáról, némileg teljesebb képet adva a műanyag ablak árról. Azonban, ha szeretnénk kissé mögé látni, és azt szemügyre venni, mi is alakítja ki a költségeket, már nem találunk annyi forrást.

tovább

Milyen hatással lehet az életünkre egy műanyag ablak beszerelése?

2017.11.16. Milyen hatással lehet az életünkre egy műanyag ablak beszerelése?

Sok kérdés merülhet fel a vásárlóban, ha egyszer nyílászáró cseréjét kezdi fontolgatni. Ez természetes folyamat, hiszen nem kis változásról van szó: házunk egy része gyökeresen megváltozik, valami régi eltűnik, és különösen hangsúlyos ez az ablakok esetén. Itt merül fel a legtöbb égető kérdés, amivel meg kell birkózni, például hogy mennyire lehet időigényes az új termék behelyezése? Mennyi törmelékkel járhat, mennyi takarítás várhat ránk utána?

tovább

Hol várhatnak ránk kedvező műanyag nyílászáró árak?

2017.11.12. Hol várhatnak ránk kedvező műanyag nyílászáró árak?

Felújítaná a házat? Úgy érzi, ideje lecserélni a régebbi ablakokat? Rendszeresen sokkolja a téli fűtésszámla, és tudja, hogy jobb szigetelésre lenne szüksége? Csupa jót hallott a műanyag ablakokról, de még nem talált olyan céget, ami megfelelő műanyag nyílászáró árakat tudott volna biztosítani? Esetleg feltette már magának a kérdést, amelyet a címben olvasott, és nem kapott kielégítő választ? Ez a néhány sor akkor önnek szól!

tovább

Kivitelezhető a színes műanyag ablak? A válasz meglepő lehet!

2017.11.09. Kivitelezhető a színes műanyag ablak? A válasz meglepő lehet!

Létezik egyáltalán színes műanyag ablak? Sokan teszik fel ezt a kérdést, amikor új nyílászáró vásárlását forgatják a fejükben, de nem egészen képesek megbékélni a legjobb lehetőséget jelentő műanyag nyílászárók köztudottan fehér színével. Talán Ön is ezért jött, kedves olvasó, így engedje meg, hogy eloszlassam a kételyeit: igenis, létezik ilyen termék, és elérhető az Ön számára is!

tovább